Ku Ingatkan Nak Hipsturr Tapi....

bukan nak hipstur sangat pon kan..
tapi saje mencuba..

eh...mencuba ape..

ni ha pakai cermin mata beso gedabak..konon la macam hisptur tapi macam nampak pakai google nak p berenang jek..kahkah


sebenarnye cermin mata lama aku dah dipatahkan oleh cecora.. tengah solat dia buat keje...ye la..takkan nak solat pakai cermin mata, aku letak le atas meja komputer, pastu terdengar pulak bunyi macam benda patah.. lepas dah solat tu aku buat derk je tak teringat langsung nak pakai cermin mata, ye la power aku bukan sampai 300 ke atas..sikit je..

cermin mata lama.. gambar with cepiya yang kemaen pakai mekap, cikgu yang mekapkan..

lepas dah sejam lebih, baru aku teringat nak p cari cermin mata, tengok dah kat lantai sebelah meja komputer..patah uolss...Allahuakbar.. dah terpikir-pikir cemana nak drive esok p opis.. -__-' ..

tapi naseb baik laaaaaa, sekarang ni kat opis aku setiap jumaat ada kedai cermin mata bukak booth / meja kat lobby opis...cermin mata lama aku tu harga RM 50 je(bingkai + power).. murah kan...cuma mungkin kalau korang pegi kedai, kene tunggu sejam lebih je, tapi untuk kedai cermin mata ni, aku kene tunggu seminggu la.. kalau g kedai dia, mungkin tak sampai seminggu, dan mana tahu lepas sejam jugak dapatnye..

eh..kalau nak tambah yang tengah panas cermin mata jadi gelap tu, korang cuma tambah rm80 je... aku ni tak tahu ape bende nama nye ..harap maap ye..sunscreen ke apa tuuu..

dan cermin mata baru aku yang macam google harganye cuma RM75!!

murahkan!..

ni pon aku rasa macam nak usha bingkai baru, rasa malu pulak pakai cermin mata gedabak besau2 macam nak p berenang.. ;p .. bos aku pon dah sound sound.. tuko la cermin mata lain, beso nau..kahkah..kong ajo punye bos..hahahahhaa


kalau korang nak usha FB kedai tersebut meh klik -->RR Pro Optic

dan ni alamat kedai tersebut -->  No 29, 3rd Floor Jalan Usj Sentral 3,USJ Sentral Persiaran Subang 1, 47600 Subang Jaya

Selamat Mensurvey Uuolss..!!

Post a Comment

0 Comments