Menonton Boboiboy Movie Dengan Anak-Anak

http://chentadea.blogspot.my

Assalamualaikum..

Hari kedua tayangan boboiboy, kami anak beranak dah serbu wayang..takot tak sempat nak bawak anak kalau tak bawak hari tu, sebab laki aku super duper busy sekarang ni..bangla pon tak macam dia tahuuuu.. Moga Allah permudahkan urusan harian laki aku.. Aamin..

Pertama kali tengok iklan di televisyen, memang plan dengan husband untuk bawak anak-anak tengok cerita ni..

Hi..
Hiburan untuk anak sekali sekala..aku bukan jenis bawak anak pergi taman permainan sebab aku takot penyakit berjangkit ni..dan lagi satu antibodi anak aku ni tak berapa kuat..kalau silap sikit, boleh dapat selsema dan batuk dan terus demam..

Dulu selalu gak pergi taman rekreasi bagi ikan makan..lately ni bz sangat tak sempat nak pergi.. so untuk kali ni, kita bawak la anak-anak pergi hiburkan diri..

dan penah gak gila pergi bawak anak taman tema air.. sebulan sekali uolls..dan kesudahannye anak semput.. terus trauma nak bawak anak p taman tema..


http://chentadea.blogspot.my
kakak dan adik chenta hati beta..


http://chentadea.blogspot.my
dengan abah dia yang jarang nau nak amik gambar.. kira bertuah la kalau dapat snap pic dia.. hahaha..
tengok tangan kakak, dia tiru tangan boboiboy okey.. dia siap suruh bapak dia ikot cara dia, tapi tak dapek ah.. hahahaha


http://chentadea.blogspot.my
dengan ibu pulak.. aku sejenis raksasa da sekarang.. kene diet oiiiii.. selekeh gila rasenye sekarang, mentang-mentang wayang sekangkang kera je dengan rumah, tu yang berani selebet..kihkih..


http://chentadea.blogspot.my
weolss dalam wayang..gelap!..henpon tak canggih..

wayang Boboiboy ni fullhouse tau tak?
aku booking online..henpon aku hang sekejap je..lepas tu terus hilang seat aku..tapi naseb baik seat yang dapat lepas tu boleh kata okey juga..baris keempat dari Screen.. :p

Boboiboy ni best gila weh.. lawak banyak...asyik ketawa je..kakak selamba je gelak besau...happy betul aku tengok kakak happy...

tapi sebab aku bukan peminat kartun sangat... jadi sempat la terbabas sekejap.. ape nak kata...tapi anak-anak dan bapak dia enjoy.. adik tak banyak ragam, fokus je kat screen.. makan popcorn macam orang besau..abes mintak abes mintak..hahaha..

Post a Comment

0 Comments