April 15, 2019

Konon Nak Jadi Cerdik, Tapi..

Assalamualaikum,

Sabtu lepas aku p beli lampin pakai buang anak di Aeon Big, Cora pakai Drypers..harga yang kadang-kadang murah, kadang boleh gak tahan harganya..

Nak dijadikan cerita, pempes Drypers masa tu harga RM 36.50.. Aku nak beli dua, satu untuk rumah pengasuh, satu lagi untuk rumah sendiri..
sudahla tengah bulan kot...kalau dua dah RM 73.00...

Tetibe aku nampak Mamypoko, harga RM 34.90 gitu kot.. wah, kira okeh la. 48 + 5pcs kot.. Drypers 48pcs je...tapi sebab tak yakin Cora sesuai dengan Mamypoko, aku beli la mamypoko satu, drypers satu..

Tibe tang kat cashier, Drypers tu ada less pulak.. RM 30.00 camtu je okeyyyyyyy lepas less.. menyirap jeeee rasanye, dekat tempat letak Drypers tu takde lak inform ada less.. jadinye dalam aku nak jadi cerdik berjimat, akhirnya.........

sabar je la...

lepas ni kene check price kat mesin check harga la... senang la tipah tak tertipu lagi..

No comments:

Powered by Blogger. Blogger Template by Intikali.org. Supported by Iskael and BlogSpot Design.