Followers

July 18, 2017

Sebenarnya

sebenarnye aku dah siapkan entry pengalaman bersalin tapi macam malas pulak nak publish..

penyakit apekah ini..

mungkin sindrom malas dan malu nak bercerita sekarang ni..

life dengan satu orang suami dan dua anak sekarang ni alhamdullilah smooth..syukur alhamdullilah..

chentadea.blogspot.com

kakak cepiya..
still baby lagi pada aku..
manje kalahkan adik..
tapi bila dia pandai bawak diri tu, pandai tido sendiri ke ape ke..rase kesian..rase sebak..

chentadea.blogspot.com

adik ora..
masa ni dua bulan nak ke tiga bulan..
pakai rompers baju melayu sepupu dia..
nampak macam boboy kan.. :)

alhamdullilah..
paling senang dijaga setakat ni.

kalau tak tido..
menyusu..

kalau tak menyusu..
tido.

pastu kebil2 dan nyot-nyot isap jari..

chentadea.blogspot.com

gambo raye lengkap 7 beradik dengan emak sekali..
ikut turutan dari kanan yang sulung membawa ke kiri yang bongsu..

seronok dapat amik gambo cenggini..
kalau tak..
memang takde..

;)

selamat hari raya uolls..



Share:

0 komen: