Followers

March 8, 2017

Batuk Ketika Mengandung

Assalamualaikum ..

tenggelam timbul je la daku di blog ni..
selalu sangat niat di hati nak update tapi bizi nau sekarang...
keje menimbun-nimbun..
almaklumlah nak cuti bersalin..
dan nak dekat due dah..

kang kalau lengah2..
takot terberanak awal..
jadi satu hal pulak kan..

berbalik pada tajuk entry..

siapa pernah batuk time mengandung?..
seksa yang amat kan...

tak tahu ubat batuk mane yang boleh diambil untuk ibu mengandung.. takot effect ke baby..

sengsara rasenyeee...kadang-kadang batuk tak lepas..

patotla cepiya kalau batuk..meragam bukan maen..

minggu lepas p check up..minta sekali ubat batuk..

doc bagi ubat pil je..kalau berbentuk cecair..takot baby tido dalam perot..

alhamdullilah..da semakin okey...


ni la ubat yang doctor bagi.. BROMHEXINE 8 MG

tapi ape-ape hal better ibu ibu sendiri g jumpa doctor...sebab ada gak kawan-kawan aku yang batuk ketika mengandung, doctor bagi ubat berbentuk cecair..

doakan daku selamat bersalin..
tak sabar nak tunggu 36 minggu...
jangan la daku melahirkan baby pramatang.
i is tak kuat..



Share:

0 komen: