Followers

January 24, 2017

Barut Baby Murah RM 3.50 Sehelai

Assalamualaikum..

kandungan berusia 28 weeks pada jumaat ni..cepat nau masa berlalu..alhamdullilah segalanye okey...mohon dipermudahkan sehingga selamat bersalin..i is nebes sangat ni....

bijak nau pergi nengok utube macam mane cara nak meneran...lepas tu alahai, rasa macam perit nau pulak bawah tu time nak meneran..ke time nak meneran tu tak terasa sangat peritnyee... -_-'...

tajuk nak cerita pasal barut..tapi nak melencong lain.. ;p ..


dua parcel dapat minggu lepas...semuanye untuk NUMBERTWO jeee... NUMBERONE sabau ye..nanti ibu soping untuk awak pulak...

satu barut..
satu lagi tu nanti nak cite gak kat blog..tunggu..



ni la haa barut yang murah gile kot..murah kan...sebab banyak dok skodeng..paling murah pon rm5... ni ada promosi RM 3.50 jee..minima order 10 helai..lepas tu free pos....pengsan dok nengok..terus gigil-gigil nak inbox si penjual yang respon boleh tahan laju gak... ;p ..

lepas tu nak menyelit jugak beli barang lain..beli tungku / tuam baby...rm10 je..yang ni aku tak tahu kat tempat lain jual berapa..tapi dah alang-alang tu..beli sekali je terus..bantal tu pun sama RM 10 saje....

hari ni order..esok sampai barang...suke sangat..tak payah tunggu lelame..masa pon jimat...

oh okey..aku beli barut murah gile ni di EBUNAYYA .. boleh click situ untuk terus ke IG dia... ada facebook gak..search je name tu....


btw barut tu tengah promosi sekarang sampai 31 Januari 2017 .. lepas tu harganye berapa jangan ditanyee...

hepy soping!
Share:

3 komen:

Orked V. said...

besar x barut die ina? pastu kain jenis cotton ke ape?

arini last pormo die. rase mcm nk order utk adik. tp tkt kain jenis panas

InaYusoff said...

ritu tanye dia kata boleh pakai sampai 4 bulan gituu..
mmg nampak tak bape besar sangat pon..

kain dia tak macam barut dedulu tu sya..
dulu2 tu sedap kain dia..


Orked V. said...

tu la.. mcm sya dlu, adam lahir pon dah 3 kg lebih. barut kecik2 ni tahan kejap je. xsmpai sebulan. pastu kene beli yg besar punye. nnt klw adik adam, rase nye mmg geng2 3kg nih mase lahir. hahahaha

sya penah beli barot cmni. last2 nye xsmpai sebulan soh adik g mydin ke tesco (plg dekat ngn umah) borong barut brand pureen yg size besar tu. sbb mmg xmuat. hahaha

tp yg ni jenis tali ok kan ina, sbb boleh adjust kan..