Followers

December 28, 2016

Entry Sebelum 2016 Berakhir

2016 ni..
blog memang tak terlayan..

minggu ni..
genap enam bulan kandungan..
alhamdullilah..
ada masalah sikit-sikit..
macam hb low..
terperanjat..
tapi tak payah nak terperanjat sangat kalau vitamin pon asek terlupe nak makan..
perasan sangat macam takkan ada masalah hb low..
padahal usia dah meningkat ni..
macam-macam penyakit boleh timbul..

alhamdullilah..
dah buat detail scan..
beby okey..
jantung n yang lain-lain okey..
kecuali muka n hati tak berapa nak nampak sangat..

mudah-mudahan semuanya okey..

11 januari repeat detail scan balik untuk tengok muka beby n hati dia..
doakan plis..

jantina?..
hahaha..

kalau ikotkan..
dari segi pengalaman mengandung antara safiyya dengan yang ini..
memang banyak berbeza..
dari segi alahan gatal-gatal kat muka.
mengidam teruk benau..
kalau safiyya dulu, tak de pon nak bersungguh kalau ngidam sesuatu.
kali ni bersungguh-sungguh..

beby pulak kemain aktif dalam perot..
ibu sukeee...

perbezaan tuu buatkan kita rase macam dapat anak lelaki..
tapi bila scan..
alhamdulilah..kawan kak safiyya nanti..

aku bab jantina..
terus terang aku harapkan yang nombor dua ini ialah lelaki..
sebab nanti tak payah la mengandung lagi.. -_-'
dah tua kot..malas dah.
jadi bahan amarah doc je nanti..
dengan penyakit lagi..

tapi bila dah dibagitau beby gegurl..
i is redha walaupun ada rase keciwa sikit..
takpela..

kakak name nur safiyya..panggilah piya..
adik name nur naqiyyah = cahaya jernih .. panggilan kiya..

cantik le tu kan.. piya kiya piya kiya.. :p


Share: