Followers

May 16, 2016

Dia Semanis Honey


aku terpaksa menjebakkan diri menengok cerita bersiri ini setelah sekian lama tak menjebakkan diri dengan drama bersiri ...ni terpakse tengok sebab opismet yang asik asik cerita pasal drama ni.......hey, cerita jam tujuh petang pon aku tak layan dah...dengan pantas dan tuntas daku mendonlod di kbergetar.com...


donlod hari khamis...hari khamis nengok episod satu..boleh tahan la..hari jumaat layan satu lagi episod....jumaat petang sampai le ke malam terus layan jeeee abeskan daripada episod tiga sampai ke episod lapan....power tak?..sekali tengok, berdesup sampai ke episod lapan..yela..kalau adegan yang tak best, ku lajukan sajee....


part paling sedeh tak silap episod 4, part tak jadi nikah...mengalir air mata aku...sob..sob....sampai next episod pon aku still sebak-sebak...adoii..kenapala boleh terjebak..siap tak boleh la nak nengok muka nana dan aliff..parah gituu...


oh..feel dia lain kalau kau nengok kat tv tuu..kau akan rasa sedih time tengah tayang je...lepas tu dua puluh empat jam baru rase sedeh balik, ni aku yang mengadap tak berhenti ni...sedeh je la memanjang..hahahhha......mendalam betul...


muka nana buat reaksi macam-macam, aku perasan macam elizad dalam drama teman lelaki upahan...sweet....dia tidakla sekayu mia ahmad, itu yang pentingnya....hahahah..


kalau nak download dia semanis honey ni boleh p ke web kbergetar.com .. dari episod satu sampai la ke episod akhir dalam satu entry saje admin nye masukkan link download..senang dan mudah..



Share:

6 komen:

orked violet @ SYA said...

ina, asal sya tak suke cite ni eh. hahahahaha

ni yang merembes nak up entry 10 sebab kat blog sendiri nih. hahahahahhaa

InaYusoff said...

haa..cepat2 bagi sepuluh sebab kenapa tak suke cerita ni...

blasahje said...

alamak... viral dah drama ni... suka gak nak tengok tapi biasanya separuh je jalan.

QasehnyaRania said...

tak tgk pon. minggu last kan..
teringin nk tgk apaa jd kt nana alif..

ppstt: ina, so far rania mkn terung okje kalau ikutkan makanan berangin labu, ubi keledek pon berangin. tp saya dh intro masa baby dlu. alhamdulillah lah xda kembung, sembelit dsbnya.. sy ikut 4 day rules setiap kali intro menu baru utk rania (",)

InaYusoff said...

@QasehnyaRania

wa bagosla rania boleh masuk dengan terung...

sebenarnye safiyya pon tak try terung..ye la kita ikot cakap orang tua-tua..terung angin la ape la..tu sebab tak try..hehehehe

Norain Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)