April 14, 2016

H.A.I

assalamualaikum..

hye..

lame nau tak muncul kat sini..hahhaha..
sebok bebenau nampak gayenye kan..

tapi tidak pon..
sibuk sikit sikit..

yang sibuk mungkin mood..
sebab mood ntah lari ke mane..

baru aku paham..
kenapa ramai blogger yang pemes amos dulu lamee dah tak muncul-muncul..
mungkin sindrom same dengan aku...
mood tiada..

sebulan lebih tak apdet..
hihih..

now pon tak tahu nak cite ape..

safiyya still lagi kakak dan adik dan ucuk acam kami..
tiada lagi tanda-tanda nak dapat adik...
cuaca panas ni nak usaha tu kurang sikit...
;p

takpela..kita usaha mane yang ada dulu..
result tunggu next week..

http://chentadea.blogspot.com
tadaa....
nur safiyya dua tahun lima bulan minggu depan..

still susu badan lagi....tak tau camne nak berhentikan...

ohoiii..
tak tau dah nak taip ape..

life tak semeriah orang lain..gini la..hahahha..

babyeee..
nanti kita apdet lagi..
tahun bila tuuu..
jangan tanyeeeeeeeeeeeeee....

;p



Share:

2 komen:

Diyana said...

sbb cuaca panas.... teetttt~

InaYusoff said...

@Diyana

kehkeh..

harap paham..
hahahaha