Followers

February 23, 2016

Nur Safiyya | Dua Tahun Tiga Bulan

20112013 - 20022016


inilah gambar terbaru safiyya....sabtu lepas...

dah nampak macam kakak-kakak kan..tapi untuk bulan februari..still takde rezeki lagi untuk safiyya dapat adik....takpela..perancangan ALLAH itu lebih baik.....

Safiyya umur dah dua tahun tiga bulan ni perkembangan dari segi pertuturan slow sikit kalau aku nak bandingkan dengan anak orang lain....

hari tu pon dengar dia cakap "abah..amik ni.." tapi cara pelat dia pon, aku dah bersyukur.....gembira hati bukan kepalang...

ibu pon dah boleh sebut.....bangga aku...

tapi speaking jepun, korea semua memang expert....bebel bebel tak tentu arah kalau bagi markah memang A++..melalak pon boleh tahan jugak.....orang panggil tantrum tu pon dia hebat....

kalau time aku memasak, dia pon nak memasak gak..nak belajar memasak lettewwwww......rela dok bertenggek dengan kerusi kat sebelah....

baju pon dah pandai pilih sendiri..baju dalam gambar ni paling peberet...nak tido memalam pon nak pakai.......huuuuuuu.... bagi pakai sekejap je itupun dah cukup puas hati bagi dia...memacam safiyya...

tapi ibu okey je melayan kerenah awak....walaupun kadang-kadang macam tarzan kat rumah tuu.......-_-'..



Share:

2 komen:

azizah green line said...

takpe ibu cubalah lagi ye.. inshaaAllah akan ada rezeki nanti

QasehnyaRania said...

tak pe cuba lagi. pasti ade rezeki kakak dpt adik baby nanti
chaiyok..
salam kenal