January 28, 2016

Antara Azam Tahun 2016 | Bagi Adik Kat Safiyya



amin......

ahaiiiii..
tahun lepas kemaen lagi kata nak plan bagai..
tanye pasal pil perancang la..itu la ini laaa...

sekali hujung tahun 2015..
rase nak menambah anak tu membuak-buak..
kehkeh..

dan dan bulan dua belas terus tinggalkan pil perancang...
mental separuh dah ready nak mengandung..
separuh lagi masih was was..

kenapa tetibe je?..
sebab kesian nengok safiyya maen sorang-sorang kat rumah...
itula alasan terkuat sekali..

alasan tak kuat bila dah rindu benau dengan bau beby..bila fikir umur pon dah meningkat...ape nak tunggu lagi....kalau anak dah dua, boleh la ditahan tahan..ni anak baru sorang...-_-'

kebetulan pulak..
bulan ni period tak datang lagi..
lewat seminggu dah...

punyela bedebauuu tuuu..
bedebau sebab perasaan was was nak mengandung tu still ada..
hehe..

hati berbelah bahagi nak check..

kalau ngandong camne..
camne dengan safiyya...
sape nak tunggu dia kat rumah kalau kene masuk wad..
macam-macam plak den memikir..

finally..
kuatkan ati p farmasi beli upt..
kemaen la aku ayat "kuatkan hati"..hahahahah...

NEGATIF

heh..
usaha untuk bulan januari 2016 belum berhasil..

kita tunggu untuk bulan februari 2016 pulak..
Share:

12 komen:

Diyana said...

weeee cik piya mesti sonok lah dpt adik...
xpe, hal2 masuk wad bagai tu, nnt mesti ada yg boleh tolong, inshaaAllah..

Chaiyok! Chaiyok!

p/s : kita ada jual UPT murah...singgit je satu strip... leh laa beli test byk2 kt umah... LOL!

MAY said...

My experience dlu, dkt 5 bjik upt jgk lebur semua negetif. Huhu... Pny eksaited nk bg qaira adik. Tp sy mmg x de amik pil perancang. Mngkn blm rezeki. Bln april baru positif. Usaha lg ye. Hehe.

Mila Hilas said...

chaiyok2 sis.hehe...kena keje kuat lg ekeke

azizah green line said...

Amin..mudah2an next ovulasi safiyya dapat adik ye.. amin..

InaYusoff said...

@Diyana

aah diyanaa dia suke beby sangat-sangat.....
bear dia pon dia dok agah "beby...Beby"..
dah jatuh wajib bagi adik dah gamaknyee..hahah..

eleh..
memang le jual..cenggane kita nak beli..kalau tak tahu camne nak contact...

bak mai fb or ape2 je la...

InaYusoff said...

@MAY

hehe..kan...excited nak check..

oo..saye kene amik sebab czer kene jarakkan.. tu yang amik pil..

hehe..usaha tu pasti...tapi time nak berusaha tu kurang ada..kehkeh..

InaYusoff said...

@Mila Hilas

tenkiuuuu mila...

memang kene keje sekueknyee ni...

InaYusoff said...

@azizah green line

okeyh..nak follow awak ni jijah..
nak gak beby 2016 sebaye anak awak..

Diyana said...

Wassap kita terus pun boleh
+6011 38 111 530

Diyana said...

Xpun... Leh tgok IG.. diyan_51

InaYusoff said...

@Diyana

dah folo kat ig...
tapi ig kita sendu je..
kat henpon pon takde ig..hahah..
dok stalk kat pc je..

ape2 hal nanti iolls wasap k...
tapi tunggu nx month laa...


Husna Rahman said...

good luck kak...suka dgr org dpt bby baru...