December 15, 2015

cuti lame nau nau

cuti empat hari terus menerus tanpa tolak cuti tahun siapa yang tak suke..lagi lagi aku tengah pertahankan baki cuti yang tinggal dua hari untuk tahun 2015 ni..sampai opis pagi-pagi dah terus teringat kat cepiya...empat hari dok berkepit dengan dia je...

suh abahnye snap gambar hantar ke wasap..

http://chentadea.blogspot.com
muka toya jee...baru bangun tido lettewwww..

http://chentadea.blogspot.com

alahai..terus terbau bau masyam musyuk dia....

rindu betul....
rambot pya dah lebat...jadi rimas la pulak..haha..dulu botak risau...dah lebat rimas...manusia tak pernah puas ..hahahahah.... plan nak beli cekak rambot je nanti..tapi hari tu sepupu dia nye cekak pon dia siap patahkan...gundah gulana mak kau ni cepiya...

bisnes pon dah lame cuti..sebab sibuk dengan event opis..stress sikijap dengan kebizian event opis ni..tinggalkan cepiya empat hari tiga malam...tapi ade dia heran dengan ibu nye ni...nan ado..gembira je dia kat umah ummi..macam macam aktiviti buat..mandi sungai..mewarna..men basikal....dengan ibu, mane nak dapat....

http://chentadea.blogspot.com
mandi sungai kat kemensah....gembira betul sampai tak nak naik...

http://chentadea.blogspot.com
main beskal dengan kak icha...dulu kak icha jadi modal blog ni...haha..sekarang dah jarang cerita pasal kak icha..

http://chentadea.blogspot.com
makan kepci dengan tangah, tak ica dengan bang ahmad..

http://chentadea.blogspot.com
ee..tak malu nampak sepentot...


sabtu yang baru lepas ni bawak cepiya mandi manda kat a famosa...tapi tak amek gambar pon sebab henpon tertinggal kat rumah dan tak rajin pon sebenarnye nak snap gambar di kala tengah bergumbira berendam...

-_-'..




Share:

2 komen:

azizah green line said...

bila lama berkepit gan anak..bila keje balik rindu pula kan..hehe

cik mah said...

Comellah die..geram pulak cik mah