October 23, 2015

Terapi Di Pagi Hari.. Terima Kasih Suamiku..

Semalam berkecamuk..

hari ni rase dah okey...
dah tahu pon sebab ape kecamuk...

sebab pagi semalam minum NESLO...
tu yang kecamuk semacam..
kafein kan..
daku tak boleh..
lame dah tinggalkan NESLO..
semalam teringin...

hari ni,
sebab ada mood, saje je wish morning kat suami..
jarang buat...
dah tak macam baru kawen dulu..
sampai je opis, terus bagitau..
sekarang ni dah anak sorang,
takde makne la..

kalau aku wasap pagi pon,
petang baru balas..

tapi hari ni lain maciam pulekss..
tercengang iolss..

terus keluar lirik lagu tasha manshahar - terima kasih cinta

terkekek-kekek aku gelak kat opis sensorang...

adoidoidoi suamikuuu...
awak buat hidup saye bewarna warni macam pelangi hari ni...
hahah..melampau tak?..
Share:

0 komen: