September 8, 2015

Tukar Pil Perancang

pic gugel


cube untuk tukar..
sebab..
datang bulan yang tak menentu..

i is tensin..

mungkin ini disebabkan pil perancang..
jadi dah buat keputusan untuk tukar pil perancang..

dari noriday ke rigevidon..

mohon pil ini kerjasama dengan hormon dalam badankuu..

lagipun noriday khas untuk ibu yang full BF kan..
daku ni dah campur-campur..

mane tahu ada effect ke kan..

nak jumpe doktor..
TAKUT..

tengok tu terus huruf besauuuuu...

takot kantoi BP... -_-'


alamak...tapi baru baca yang rigevidon boleh sebabkan darah tinggi.. adoidoidoi..
Share:

5 komen:

IMaH said...

Baru tau nama pil ni. selalu dengar noriday je.hihi.. Mntak2 serasi la dengan awak.

Ibu Lala said...

Nak beli kat mana tiket 5.60 tu. nak beli jugak

Ibu Lala said...

Tapi berbaloi ke beli ek sbb akk parking sekali sekala je. Sabtu ahad x kena byr parking kan. Weekdays akk keje kat kl. snlm tu kebetulan EL. Tu yg menyinggah wasbudi dgn kfc during ifis hr

InaYusoff said...

imah : hehhe..hope so..tak larat dah selang bape hari je datang bulan..

ibu lala : saye jawab semua kat blog akak ye.. :)

Ibu Lala said...

Tq ina for d info. Klw x de expired date boleh la beli. Blk ni nak cari. Akk ddk sri gombak.