September 30, 2015

Kesan Pil Perancang

aku penah apdet pasal tukar pil perancang dari noriday ke rigevidon...

alhamdullilah..
masalah period yang kerap seminggu sekali dah takde..

sekarang ni masalah lain pulak timbul...

masalah nafsu makan membuak-buak..
masa makan noriday,takde pulak camni..

i cannot tahan la..
rase macam pipi kembang...
badan kembang...
perot moncit...

rase macam nak buat diet atkins..

setia jadi stalker je kat grup fb diet atkins..

tapi dok nyusukan safiyya..
cenggane pulak tu..




Share:

5 komen:

Fiqah Feeona said...

Tak payah diet atkins kot..Just makan makanan seimbang dan jangan berlebihan boleh je. Lagi pun still menyusukan. So in sha Allah tak mengembang la..

misz sheyla said...

klau bf nak buat atkins kena start buat yg fasa 4....bahaya klau start fasa 1... kite pun slalu stalk atkins group..dorang yg ckp gini

InaYusoff said...

fiqah : baek fiqah....kadang2 terlupe dah termakan lebih..haha..sedap sangattt makanan..

sheyla : tula..penah dengar gak.....fasa 4 tapi tak tahu lagi fasa 4 camne....yang selalu nengok fasa 1 je..

cik mah said...

Good luck ina..tp jgn sampai memudaratkan ek..

InaYusoff said...

tak start lagi cik mah oii..
becinta nak start..
hahaha..