August 19, 2015

Sabun Hijau / Shrek


Ingat tak tahun lepas aku ada up pasal safiyya yang ada tompok tompok putih kat muka...


meh klik SINI..

entah macam mane aku tergerak hati untuk try sabun shrek ni lepas aku up entry tu.....selain terpengaruh dengan iklan, eh..tapi iklan tak cakap pon pasal sabun ni boleh hilangkan panau ke ape....cuma aku ni kalau boleh semua nak try untuk hilangkan panau safiyya..

alhamdulliah...lepas tiga minggu guna, finally panau tu hilang...

lega yang amat....kalau tak, malu le gak aku sebagai ibunyee... -_-'


(gambar dari google..mintak halalkan)

sabun ni sekarang jadi pencuci muka aku dan asben..asben ah bagai nak gile suke,dia kata sesuai dengan dia, rasa tak berminyak... dia yang tak tentu arah kalau sabun ni nak abes....kalau ikot aku, gune je pencuci muka fair n lovely .. ;p ..

aku ada gak hasut dia guna sabun ephyra tapi hasutan belum berjaya lagi...terpengaruh pulak dengan testimoni orang yang pakai sabun ephyra..kikiki..cepat benau aku terpengaruh.. ;p

akutakjualsabunni




Share:

4 komen:

azizah green line said...

bagus ye ina sabun ni..beli kat mane yee

InaYusoff said...

aah jijah bagos..

ina beli kat tesco kajang..
dapat 35 hengget je..

tempat lain tak tau la harga berapa..

azizah green line said...

ina..jijah balas sini la ye..

kalau ttetiba sakit nak bsalin boleh terus g hosp PD..xpayah nak booking/register ke apa..

InaYusoff said...

tenkiu jijah respon..
:)