August 12, 2015

Makan Makan Makan Lagi | Jamuan Raya



chentadea.blogspot.com
kita persembahkan dulu Pierre Andre dan Izreen Azminda..hahaha...perasan betul akuuuu...


Hari ni majlis hari raya untuk Bahagian lak..semalam untuk jabatan....untung betul dua hari makan free...tak free pon sebenarnye untuk hari ni sebab kitorang collect duit setiap bulan...dan ada yang bos sponsor n opismet rajin nak buat pencuci mulut..aku bawak perot jek..sadis..........:p .. jadi jangan nak speku kitorang abeskan duit kerajaan untuk makan free okeyyyy...sendirian berhad...staff sepakat perot pon akan ketat...mati la aku pakai hentam pepatah...


chentadea.blogspot.com
selfie with orang kuat bahagian..kihkih....takde dorang, tak bergerak program..ecewahhhhhh....

bosan tau tak, budak budak lelaki ni gile amik gambar, tiba tang gegurl, aku sorang je yang excited...boring takde geng nak selfieee....terpakse menumpanggg kat budak laki....asal dengar dorang cakap satuuuu..duaaa....aku pon menyelinap sekali tapiiiii...selalu nye terlambat dah..kesian hoiiii.....


ni menu untuk jamuan hari ni...ada macam macam..nasi dagang,sate,bihun sup, nasi impit, rendang, lemangg.......dan bagai bagai.....minuman pulak, aku tak tahu, sebab setitik pon aku tak dapat rasee....huhuhu...cepat benau abesss......


bergambar with bigboss bigboss....ni pon aku menyelinap...ade ke nak suruh aku jadi tukang amik gambar..sorryyyy....saye dah rinduuu nak fotogedik okeyyyy......rinduuuuu...rinduuu zaman dengan ibuaqil.... -_-'
Share:

2 komen:

azizah green line said...

suka bergambar ye ina ni..hehe

InaYusoff said...

hahahha...aah jijah..sukeee.....dari dulu memang suke amek gambar..skang dah kurang, sebab takde geng dah..sodih!..