August 13, 2015

Hormon Tak Stabil

hari ni sambung puasa enam..
gile kot kan..
dah nak abes syawal pon tak habes lagi puasa enam..

bukan apee...

ni kes hormon tak tentu arah..

aku dah start puasa since seminggu selepas raye rasenyee..
lepas tu tetibe CIK P datang menjengah..
adoidoi..sempat puasa dua hari..

lepas tu dapat sambung dua hari..
eh..lepas tu datang lagi CIK P..

dah..
ape hal la kan...

tapi aku syak la..
syak sebab pil perancang...
aku kadang-kadang terlupe makan..
kadang kadang tiga hari terlupe..
malam tu makan la tiga sekaliguss.. ;p

lepas tu mesti tiga hari or dua hari lepas tuuu datang CIK P...

ah..pengsan dibuatnye...

kenape ea..
kalau kita terlupe makan pil...
memang gitu ea..

dan dan la myBFF yang dua orang itu cakap itu tanda pregnant..
konon tu tanda pregnant bila darah turun sikit sikit..
huhuhuhu..

idok la aku rase..
walaupun dalam hati dah membuak-buak nak bagi safiyya adik..nak bagi safiyya kawan..tapi kita hold dulu, banyak benda nak kene fikir sebelum kasi safiyya adik.....
Share:

4 komen:

misz sheyla said...

mmg cm tu kot klau mkn pil...kite xbrani mkn pil..cucuk pun xbrani...

cik mah said...

alamak..bab2 perancang ni xpndai..sbb xamik pil pun...mungkinlah juga efek ubat ek..

Diyana said...

m'buak2 ye perasaan....hehehe

InaYusoff said...

sheyla.. : kalau ikotkan memang semua tak berani nak buat..termasuk la taknak main dengan laki langsongg..punyela penakot kalau termengandung...tapi i is redha jek gune pil perancang..kalau sangkut, takpe....kite terima je rezeki tu..

cikmah : heheh...takpe cikmah...

diyana : aah leee....sekarang ni membuak buak nak kasi piya adik....teringin sangat nak lalui zaman berpantang.. eh.sebenarnyee zaman cuti tiga bulan yang lame tuuu...hahahahha..