Followers

July 14, 2015

Baki Cuti Seciput Tinggal


yang aku bulatkan tu la BAKI CUTI aku sampai HUJUNG TAHUN....

ENAM HARI je..orang lain punye, amek kauu siap ada berpuluh puluh lagi cuti.....boleh sedekah tak cuti cuti uolss?.. -_-'

sadisss...

aku gigih taknak cuti awal raya ni tapi pengasuh dah start cuti esok...naseb baek la asben dengan rela hati nak jaga safiyya...kalau tak, tinggal lima hari...

ikot hati nak hantar safiyya taska je tahun depan..senang cite, takyah hadap pengasuh yang sokmo amek cuti....kalau hantar kat pengasuh lain pon, takot same je peelnyeee....

tapi tula...kesian kat safiyya lak takot dia tak biasa dengan orang ramai..dah le dia tu susah nak kat orang...nenek dan atuk kat kampong pon sampai sekarang dia taknak... -_-'




Share:

5 komen:

mOoN IzzaN said...

pas tolak cuti raya cuti sy tggl 13 ari je lagi.. huhu...

Kg husband kat Pulau Sebang.. :)

azizah green line said...

6 hari yunk?? xcukup kot nak tggu hujung tahun..

InaYusoff said...

moon izzan : banyak la tuuu..mintak sikit!..

jijah : kannnnnnnnnnn.. tak tau la camne kalau ada emergency case nanti.....tolak gaji la jawabnyeee... -_-'

Aimi Muhamad said...

wuu...ciput sama ciput...kite ada 10hari, tapi deret dah ada orang booking nak srh spare cuti lagi.adeidei...nak demam dah rasa haish tengok cuti bkurang

~Fara~ said...

sama la kita.. saya lebih sehari je dr ina.. huahua