April 9, 2015

Grup Wasap

kadang-kadang pening gak banyak grup wasap ni kan..

untuk opis je ada EMPAT grup wasap..

yang bff lain..
yang untuk satu department lain.
yang untuk grup gusip department lagi..
yang grup gojesss department pon lain..
bayangkan......

naseb baik untuk grup dua kebawah tuuuu tak berapa aktif sangat..

tambah lagi dengan grup family..
-adik beradik satu grup..
-sepupu sepapat satu grup..

dah ENAM dah grup daku..

tambah lagi dengan grup blok rumah sewa..

TUJUH Okeh..

tanpa sedar ada TUJUH...
hahaha..

sebenarnye ada LAPAN...

grup SEKOLAH RENDAH lagi satu..

tapi aku dah keluar dari grup tuu..

sebab tak berapa nak aktif dan aku rase aku tak MESRA alam..

lagipon, name je masing-masing dah beranak pinak..
tapi biasela ..
perempuan ni sikap tak puas hati dengan orang ni TINGGI ek?..

aku dok perbetulkan info kawan pon...
boleh dok kata aku tak hargai maklumat yang kawan bagi..
maklumat tu aku betulkan siap fakta lagi, boleh ke kata aku tak hargai..
sebab kita alert dengan maklumat dia la..kita nak perbetulkan...

acik tak paham...

kadang-kadang ada yang sembang up kan diri..
bajet diri bagoss..
kenekan member dalam diam...

lepas tu tak berapa minit..
ada je private wasap masuk..
tak berkenan dengan kawan tuu..
aku pun tak berkenan jugak...hahah..

kira macam kita banyak cakap belakang la..
tapi dalam grup kita melayan..

jadi aku rase tak happy untuk berada dalam grup wasap ni..

bila rase tak happy..
hati kita jadi tak berapa seronok..

jadinyee..

buat ape nak korbankan bateri henpon yang selalu low sebab notification yang tak henti-henti.....


Share:

6 komen:

Fiqah Feeona said...

Sy kan kalau grup yg lain dari famili saya let go je. sbb xpenting sangat pun sbnrnya.

InaYusoff said...

sye plak grup opis tu takleh nak abaikan..sebab ari2 jumpe dorang..kang kalau keluar dari grup tu kang...takot jadi persoalan..hihih

skuterlady said...

Sy cuma de 2 group wasap je.famili n taska anak.taska anak tu pun de isu gak tapi rasa dah settle

mak jemah jual vitamin said...

hehhe btollah zaman sekarang ni semuanya buat grup..segala group ada..group adik beradik, sepupu sepapat..

Putri said...

Saya x de group wasaap
siap pesan pd kwn2 tolong jgn add saya pd mana2 group
rimas bunyi notification dan habis kouta internet jr bila kawan hntr gambar merapu

Hamelia Hamid said...

kaann,,,,banyak betul group watsapp ni, cara terbaik ialah mute kan semua group tu jimat bateri hihii