March 24, 2015

Sikap



untungnya jadi lelaki..

datang lewat ke tempat kerja pon takde sape kesah..
balik awal pon tak siapa nak amik tahu..

punch card kosong pon..
boleh kelentong..
haha..

cube..
kalau gegurl buat..

hilang sekejap pon..
dah cari...

punch card kosong pon,
gegurl gigil nak tulis ape bila hujung bulan.. .

di mane KEADILAN?..
kahkah..

bosan..
sepuluh tahun kerja gomen..
ape yang aku nampak..
lelaki ni senang benar nak mengular...

mungkin mereka hebat dalam membuat kerja,
hebat dalam berkata-kata,
hebat dalam mengampu...
jadi kehilangan mereka boleh diexcuse kan..?..
tutup mata sebelah..

gegurl pon hantu facebook, hantu blog, hantu forum..
mungkin itu persamaan gegurl dengan lelaki..

lelaki kuat mengular...
gegurl pon kuat mengular jugak tapi mengular di depan PC..

jadi..
bagaimana dengan keberkatan GAJI kita????..
#tetibe..



esok gaji setelah hampir sebulan setengah menanti..
tinggal singgit-singgit je ni dalam beg duit..
-_-'






Share:

3 komen:

MizzTina said...

xkeje gomen,tp kt cni pun sm.. laki ilang buat xtau, klu kite ilang sebok carik..

InaYusoff said...

kan..

selambe betol..

Mrs Yatie said...

faham sangat bila awak make it entry ni. saya pun rasa macam ni. then tertanya-tanya, sampai bila nak jadi macam ni :)


jemput join iPhone 5S Giveaway :)