February 10, 2015

Serabut


assalamualaikum..

blog aku nampak serabot kan..
saje nak tukau...bosan dah dengan yang lame..
lebeh-lebeh lagi layout lame takde FOLLOWER..

ada blogger tanye pasal follower aku kat layout yang lame..
tak dapat nak menjawab..

last last tukau je la layout..

blogger tu MAMA HDAE..(puas nak cari link beliau..aku lupe dah..tapi blogger ni pemes pasal pemakanan anak-anak)..
beli barang kat dia..
beli olaf dan dua pasang baju cepiya..

bagos servisss...
hari ni order...
esoknye dah dapat..
tracking nombor pon tak sempat dia bagi..
bagossss...
seller camni lah yang kita nak..

takde la keruan hati aku tunggu barang..
;p


dah cakap dengan dia nak buat review....
tapi tak terbuat-buat lagi..

bukan senang nak suruh cepiya amek gambar dengan olaf..
berpusing-pusing..
last-last maknye fedap...
hahahah..


bila dah tukar template ni..
tahu saje la banyak blog list yang hilang..

kalau ada sape2 nak masok dalam blog list daku..
silakan..
takot aku tak tercari...
kang kecik hati puleksss..

sorry...




Share:

2 komen:

Lynda Che Lah said...

hari tu ada dlm bloglist side bar Ina..ni dah takde..huhu..
add balik ler Ina ye..hihi
http://www.nolynqoid.blogspot.com/

InaYusoff said...

okey dah add dah lynda..

hihi..