February 4, 2015

Nur Safiyya Di Opis


kejadian hari isnin lepass..

angkot safiyya pergi keje sebab pengasuh CUTI LAGI!!..
dalam tahun ni dah lima kali...kihkoh..
bertabahla aku..
takde pilihan..
bukan cuti sekolah...

kadang-kadang rase nak tukar je pengasuh on da spot..
tapi bila fikir..
entah kan pengasuh yang baru nanti same je 2x5 camneee..
kan dah pening kepala nak cari pengasuh lagi..

safiyya pulak tak sihat hari tu masa bawak ke opis....
selseme meleleh..
demam lak daripada hari khamis on off..

hari selasa baru sembuh sepenuhnyee..
lega hati seorang ibu..chewahh..
penat mental dan fizikal bila anak demam ni..



Share:

2 komen:

MizzTina said...

sbr byk²..anak sakit kenkadang kite pun jd haru biru..

Syaz Rozelt said...

Btol2 letih mental fizikal bila anak tak sihat..ade hikmah jugak pengasuh cuti boleh stay dengan anak =)