Followers

February 26, 2015

Ektibiti Berendam

Assalamualaikum..

yeay..saye datang dengan template yang baruuuuuu....
hati tidak keruan nengok template lame..
rase tak sukeee...rase semak..

gitulah orang yang tidak kreatif..
pakai amek template yang dah siap jek..

nak yang edit bagai..
mintak ampun la..
takde mase semua ituuuu..

jum kita kembali ke pangkal tajuk...


cuti CNY ritu kami balik kampong...opecoz la kampungku kampung suamiku juaaa.....kampung suamiku, kampungku juaa...dah name satu daerah, tak kemane laaaa....hidup MELAKA!..tetibooo..


kat bawah ni ektibiti kat rumah mentuaaa.....berendam beramai beramai.. sekali dengan makciknye pon sekali join..aku idokla..mahu melimpah air dalam kolam tu nanti..#nakbuatlawaktapitakjadi..


safiyya memang jenis suke main air...pantang la aku leka sikit kat dapur,dia dah mengocak air di dalam bilik air......boleh melalak kalau dia tak puas lagi mandi, kita dah angkat dia......


gembira betul hati beliau..langsung tak nampak dah ibu dia yang besau ni...dan dan terase nak beli satu kolam macam ni tapi apekejadah kalau rumah pon cenonet lepas tu rumah flat plak tu..mane nak letak..buat semak je..kita mandi kolam kat kampong je la cepiyaa.. lagipon kalau kat cheras, awak mandi sorang-sorang, tak seronok...


lepas ni plan nak bawak dia g zoo..sebab dia sangat excited dengan kucing dan yang sewaktu dengannye...hari tu kat alamanda nampak patung kambing pon dia punye eksited tak boleh nak cerita.....kesian anakku..


Share:

0 komen: