January 20, 2015

Tentang Sahabat Part Two Bukan Telenovela



bahagia kan ada kawan macam tuuu..
fikiran pon tak serabot..

boleh tak, nak imbas kenangan??..

bagi can pelissss...

first time tengok kawan yang IKHLAS ni..adoiyai susah pulak nak cerita ye tak..kalau kita tak bagitahu name dia..

name dia ZURA..name panjang tanye sendiri..

okey..first time tengok Zura ni, rase macam dia pendiam...diam jee...suci betul rasenye budak ni....

tapiiiiiiiiiii..

kalau cakap kat tepon dengan orang lain...boleh tahan HINGAR BINGAR jugak.....tapi bila cakap dengan kita time tu, memang jelas sopan..okey kompiusss...


ke orang kedah memang gitu caranyee...muarhahahaha..


lame kelamaan dah boleh kamcing pulak dengan dia....bila tengok dia jenis yang selambeeeee...yang boleh di bawak ke tepi ke tengah.....senang kataaaaa, beliau ni memang SENANG la nak diuruskan...


dan yang paling besh mase tu, ko kalau nak mengumpat, jangan mengumpat dengan diaa..dia takde perasaan okey...SUCI betul...rase tensen betul kalau nak gosip dengan dia, tapi dia KAYU...letih!...


sekarang macam mane pulak?..

sekarang dia adalah pengganti KIAH PROPA..name pon dah tukau ZURA PROPA!

;p








Share:

0 komen: