January 20, 2015

Tentang Sahabat Part Three | Sayonara

peringatan : entry ni banyakkk sikit gambarrr dari kebiasaan..pecah rekod...da lame tak tempek muka sendiri kat blog..piya kasi can kat ibu dan mama dan ibu zura kali ni.. :)



http://chentadea.blogspot.com

agak janggal bagi aku nak apdet pasal sahabat kat blog..


lagi lagi pasal zura..
lagi lagi mungkin dia baca..


aku tak suke nak luah ape yang aku rase...
sebab takot orang kata aku OVER..


http://chentadea.blogspot.com
dah beberapa kali nak apdet pasal persahabatan KAMI BERTIGA (aku,zura,zerin)..
tapi aku taknak orang cakap aku over jeeee...
lepas tu dok mengata aku...

pasal tu pun nak apdet..
tapi aku BAHAGIA kot berkawankan dengan dorang...


walaupun aku tua dua tahun dari zura dan zerin..
tapi aku adalah yang termuda sekali kalau bab perangai..
tak perasan diri tua, tapi minta dipahami selaluuu..
manjeeeeee aku ni..
hahahahhaahah...
puiiiiiiiiii...........


lumrah hidup kan...

tak semua orang yang rapat dengan kita akan selamanyaa ada dengan kita..

http://chentadea.blogspot.com

semua orang ada life sendiri kan..
yang penting ada mase depan sendiri..





sebab fikir mase depan la..
tak selamanya dia akan ada dengan aku..

ah..
kalau nak fikirkan..
memang rase sedey sangat..


http://chentadea.blogspot.com

start bulan februari ni..

dah takde dah aktiviti jimba jimba jumaat..
dah takde dah aktiviti sarapan pagi kat pasar selayang baru..

dah takde daaaaa aqil dan arfa tunggu auntie d depan pintu opiss...

dah takde dah semua tuuu..


http://chentadea.blogspot.com


kami selalu bergurau kalau nampak makcik2 dalam berkumpulan..mesti cakap macam ni "macam tu la KITA nanti bila dah tua"...kira macam kami masih lagi bersama sehingga ke tua...sarapan same-same...jimba same same sehingga ke pencen..hahahha....

tapi dapat ke camtuu..
bila sorang dah ke perak..
dan mane tahu aku pulak balik melaka..

http://chentadea.blogspot.com
ohoiii...tak dapat la bayangkan tak jumpe zura dalam seminggu ke sebulan keee....macam mane yee...

http://chentadea.blogspot.com

hari dia dapat surat permohonan transfer ke ipoh pon aku dah meleleh..
hari kedua aku meleleh drive dari cheras ke selayang..
hari ketiga aku meleleh lagi....


dan hari ni still meleleh time apdet entry ni...




http://chentadea.blogspot.com
dan tinggalla mama zerin bersama daku di selayanggg.....sory mama, mungkin i takkan dapat jadi kawan you bagaimana zura ade dengan u......tinggal kita berdua...entah bagaimana nanti..bertahan ke idok mama dengan "adik" donat kamu ni.... -_-' ..



buat zura...

jangan lupe adik kat sini...kuikui..

kuikui tapi dalam hati..tak tahu nak cakap camne..

still dok membayangkan camne kalau tak nampak muka zuraaa semingguuuuu...

Share:

0 komen: