Followers

December 9, 2014

Shopping RM1212 at Lazada Malaysia [Contest]


1212?

no yang santek...
opecoz juga bulan 12 ni adalah bulan kelahiran daku..
jadi mahu mengharapkan yang seronok seronok sahaja di bulan ini..

Jadi marilah kita berseronok mencuci mata di LAZADA untuk contest yang hebat ini.. ;p

Lazada menawarkan harga barang yang berpatutan dan diskaun yang hebat terutama pada 12 December 2014 akan datang kerana dijangka akan ada ONLINE REVOLUTION SALE selama 1 hari dengan pelbagai tawaran menarik.

Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

jadi dengan semangatnya, daku mahu menyertai contest "Shopping RM1212 at Lazada Malaysia"


Syarat-syarat penyertaan:

1. Harga barang tidak melebihi RM1212
2. Sila letakkan link blog di ruangan komen. (Peluang menang lebih besar) - di blog SAYAIDAY
3. Pemenang akan dipilih secara random tetapi jumlah harga barang yang melebihi RM1212 akan dibuang dari penyertaan. 
4. Contest ini hanya valid jika terdapat lebih dari 20 penyertaan, so sila ajak kawan-kawan untuk join :)


Jadi marilah kita mulakan dengan mencuci mata dulu di LAZADA..

eh..actually......

sebenarnye dah selalu cuci mata dah...hihi..cuci mata selalu..nak cuci duit kat LAZADA je belum lagi..... -_-


antara barang yang nak ku beli sangat kat lazada ialah :-


http://www.lazada.com.my/tefal-uno-oven-of1802-30l-116832.html

dah bertahun mengidam oven..tapi nak beli nyee..ntah bila..huihui...
nak buat roti..nak buat lasagna..nak buat memacam!...



http://www.lazada.com.my/tupperware-numit-turbo-chopper-300ml-red-free-tupperware-member-ship-worth-rm70-902204.html

senang....sebab selalu daku subuh hadam dok keletang keletung dok tumbuk bawang untuk masak piya nye lauk...nak menumbuk pun malasssssssss...............batu lesung tuuuu tumpul....jadi dengan adanyee chopper ni, daku boleh menghancurkan bawang dengan senyap sunyiiiii...(ye keee)







dan...

untuk mencukupkan lebihan RM450 dari RM1212 tuuu...


daku telah memilih..


3) Lenovo A850+ Octa Core 4GB Black (RM450)
RM450

http://www.lazada.com.my/import-lenovo-a850-octa-core-4gb-black-677624.html

nak tepon baruuuuuuuuu..nak tepon baruuuuuuuu.....tepon sekarang dah nazak!...


-----------------

kemaen harapan dan anganan...

;p


nak join?

meh ketik SINI
Share:

5 komen:

Nur Zayyani Liman said...

Salam kenal..hi dear
Best jugak contest ni..anyway good luck ye dear

misz sheyla said...

nak join jugak..nak henpon baru jugak..nak shopping jugak

InaYusoff said...

hye nur zayyani....

salam kenal jugak..

tenkiu ..
:)

sheyla..

nak henpon baru?
jumla joinnnnnnnn..

Bunda a.k.a KN said...

Salam ukhuwah dari bunda...best nyer contest, dapat henfon..

kamil salleh said...

Ramai yang pilih hangpon dgn duit RM1212. Moga berjaya nanti.

Jom terjah entri berkaitan:
Shopping RM1212 Di Lazada Malaysia (contest)