Followers

December 2, 2014

Majlis Potong Kek Nur Safiyya Satu Tahun

majlis tumpang orang sajeeee....

kenduri pak long dan mak long piya nak pergi umrah...
mak ucu nye bertunang...
sunatnye sepupu piya..abang iman dan ahmad...
dan aqiqah piya dan beberapa orang sepupunye jugak...

banyak acara dalam satu kenduri..
save bajet!...
hehe..

tapi aku macam tak amek kisah sangat pon majlis lain....
sebab rasenye otak pon tingtong lagi dengan penat MAHA sikit...
dengan safiyya nye selsema dan demam...
dengan safiyya nye taknak dengan orang lain pon ye gak....
merengek memanjang!!..

chentadea.blogspot.com
kek frozen..makciknye yang tempah..suke benau aku...kalau tanye safiyya, tak tahu la dia jawab ape..hahaha..mak nye yang over.....sukeeeeeee sangat...walaupun cite frozen pon aku tak penah nengok... -_-'..


chentadea.blogspot.com
kek setelah dipotong...kek span coklat kot..ntah..tapi sedap laaa...tak rugi beli...

harga pon murah...RM51/1kg..murah kan..kan?..bagi aku murah...


chentadea.blogspot.com
muka masam jeee safiyya ni...bila la nak start ni ye safiyya....penat dah tunggu....


bila nak start ni ibu....


chentadea.blogspot.com
yeay.....safiyya teruja dengar sedara mara nyanyi lagu hepy besday...suke benau dia....


kalau safiyya dah besau sikit, mesti lagi seronok buat besday party kan......dalam umur setahun ni..ape la yang dia paham......yang paham dan over hanye la ibu dia sajeeeee....hihihi...


soalan kaki : bagaimana ye nak buat dengan anak yang TIDAK MAHU orang lain?.. nak memerap dengan omaknye sajee....
Share:

5 komen:

MizzTina said...

cntik sgt kek tu.. ehh, citer frozen best tau..

InaYusoff said...

takdan nak nengok tina...

cite tu famous time awal2 dapat safiyya kot..

Fiqah Feeona said...

Cantiknya kek...Nak sikit...

Diyana said...

Mmg save bjet...kumpul semua sekali....
Birthday Darwisy nnti xtau nak wat ape....hmmmmm

InaYusoff said...

dah abes dah auntie fiqah...
safiyya pon tak dpt makan..
heheh..

diyana :

hehe...buat makan2 sikit je nanti diyana...
time kecik macam setahun ni tak besh sangat..
nak tunggu safiyya dua tahun,, baru rase seronok nak buat..