November 13, 2014

Lampin Pakai Buang

saje je pakai bahasa melayu..
kihkoh..

tadi pergi mencari diapers untuk safiyya...
kira darurat betul..
kat rumah dah takde stok...

pergi speedmart..
dua tempat..

dua dua tempat takde size L brand Drypers..

PET PET pom takde size L...

pelik betul..

dorang nak naikkan rege diapers keee?

last last nampak jenama BABY LIKE...
murah beteiii..

RM20.00++ jee


sape penah pakai?


kenampakannyeee macam nipisss...
macam tak beshhhhhhhh je..

macam kene cari jugak Drypers balik ni.. -_-'


Share:

8 komen:

antalya said...

whoopee pon ok

Shizan Syafik said...

Penah pkai.. Tp xbest..

InaYusoff said...

yeke yun...

aku takot nak try pampers lain selain pet pet dan drypers..

ni pon baby like aku pakai kat rumah je la..takot pengasuh tak sempat nak salin selalu..

MizzTina said...

ehh, sama kes lak..semalam tlg belikan diapers utk pengasuh sbb dia kirim, saiz L drypers langsung xde.. biasanya saiz M je hbs stok..

InaYusoff said...

tina :

kannnnnn..
kenape yeee..
ada agenda ke?


izan : kannnnn..memang tak beshh..tak sanggop nak antar kat pengasuh baby like tuuu..

semalam balik terus pergi beli pet pet kat kedai runcit biaseee....


Suria said...

babylike tu buat pakai kt rumah ok laa..tukar 2jam sekali..haha
material sgt plastik..

xsukaaaa..rasa mcm baby akan melecet, hihi pernah pakai sbb org hadiahkan.. :D

MegaImaginasi said...

murah tak tahan

cik mah said...

Cik mah yg murah pkai hye baby. Setakat ni azwa oklah...babylike xpernah try