Followers

October 27, 2014

Gambar Kena Cilok..Jadi Bahan Lawak Pulak Tuuu..Kecik Hati Kita Wak!..

tadi sesaja blogwalking....
lepas tu terminat dengan satu blog ni..
baca dan baca..

sekali terclick kat SINI ..


alahai..
gambar first tu gambau dari blog kita...
macam jadi bahan lawak..


sebenarnye tu bukan hantaran pertunangan pon..


tu saje mak mentua letak barang-barang untuk pulangkan balik bekas hantaran...
adoiyaiiii..


kira macam adat dorang la kot bagi benda benda makan untuk pulangkan balik bekas hantaran tuu....


i is terperanjat uollsss nengok gambar kita kene cilokssss...

gambar tersebut kat entry Cincin Disarung Part IV - Adat Menghantar Pulang Bekas Hantaran


#baru gambar kena amek, dah gegau hati ni..belum lagi entry kene cilokss...gegar satu badan kot..

Share:

12 komen:

Fiqah Feeona said...

Saya pun pernah kena. Orang cilok gambar saya pastu letak testimoni.Konon-konon kita yang tulis testimoni tu..

cik mah said...

Baru tgok...aalah...xle lah mcm tu suka2 je kan...Ina Ada comment x kat situ?

InaYusoff said...

fiqah :

tu lagi kurang ajau..mahu bergegau bisnes dia kita buat kalau camtuuu...dah tu ape fiqah buat?..

cik mah :

mmg mak mentua saje letak dalam tu..saje je pon...tapi bila aplod gambar gitu..dorang cilokss pulekss..

tak komen...macam malas...hahaha...



|| A r a W a n i || said...

Gi lah tego ibu piya uii~
Ingat lawak ke buat mcm tu?
Dh la seolah2 mcm dia yg buat. menyampah blogger mcm tu.

Anonymous said...

ina... keji sungguh... kesian kat mak dia... anak camtu. dh le cilok, kut ye pun baca le dulu entry nya utk lebih jelas tentang gambar tu.

nak akak komen tahap ebola kat blog tu? ina cakap je... anytime.

InaYusoff said...

ara :

malas la laling..
biarla kita apdet kat sini je..
kalau comment pon..
rase macam bebudak je nak komen menego kat situ....

ntahla..walaupun hanye sekeping gambar yang kualitinye tahap apo apo tuu..tapi sebab itu gambar kita,dan lepas tu isi entry yang tak berapa besh buatkan kita raseee kecik ati sikit laa...

kak su :

hihi..takpela kak..kang takot bukan tahap ebola je..tahap lain yang timbul nanti...

tula..before dia apdet entry patotnye dia baca ape kaitan gambar dengan entry blog...


mungkin dia hanye terima gambar tu dari kengkawan tapi boleh jadi bahan lawak ke kalau sunquick n gula n segala barang makan dibagi hantaran?...


mane tahu memang ada jenis orang camni yang bagi hantaran begitu kan....


kalau takat helmet..petai selipar tu memang la lawak.....

ziezah.com said...

dah tengok dah.. xpatut tau dia buat bahan lawak di situ... sakit juga hati ni tau

InaYusoff said...

tahu takpe jijah....

nasib baik la kita ni bukan jenis nak marah marah sangat..

nurul hafida said...

hanjeng sungguh blogger tersebut..hehe

InaYusoff said...

hahaahaahamboiii diaaaaaaaaa.........



#sedap tak kek khaliq rituuu..

eamy milea said...

dah tgk jgk...selambe je buat lawak..ingat cam lucu ke.kat kelantan biase je adat cmtu..mase tunang, ade je yang bagi buah laici dalam tin...ok je... =]

InaYusoff said...

kan..

tu yang kata tu...
mebi ada negeri yang biase buat gini..
kita je yang tak tahu..

sedangkan kami ni suami isteri satu daerah pon, cara dan adat kami pon berlainan..