September 10, 2014

Baru Ku Tahu Semua Blogger Pemes Pakai Syampu Yang Sama

hakhakhak...


naik menyampah lak aku bila RAMAI nau blogger pemes dok review satu jenama syampu ni...

betul ke dorang pakai..

ke sebab dibayauuu?..

kemain masing-masing dok review macam bagossssssss sangat....

bagos la dorang...jenis kulit kepala dorang same ea?..

;p


aku macam nak gtau satu jenama syampu yang aku dah jatuh cinta since pertama kali gune..

rambot ringan..masa sikat pon besh gileee....kurang keguguran rambut (ini yang penting)......

tapi........

bila aku gugel..syampu tu tak berapa okeh.. boleh sebabkan barah....adoidoidoi...


*kadang-kadang eksited nak test satu satu barang bila reviewnye okeh...tapi bila berderet blogger pemes dok review benda yang same jeee.....terus terbantut..betul ke barang tu bagos?..
Share:

4 komen:

Hunny Kitty said...

opppssssss....mmafkan mereka~
btw shampoo apa tu yg rambut ringan tu?

eamy milea said...

tengah mencari jugak syampu yang sesuai...

Anonymous said...

ina.... are they really famous? if being famous is all about amplifying every little details of your life... then i beg to differ. there's a thin line between being famous and cheap marketing strategy (e.g. getting people to read your blog).

pemes tu juge syok sendiri.

ina... torak je tu. rasanya ada masyukkk. adik beradik pun boleh review pd hari yg sama. pastu bff pun review 2 hari lepas tu. serammmmm nya.

jangan terpedaya. cuba tengok entry mereka yg berzaman dulu... kut-kut ada review syampu lain. agak nya pasni mesti review syampu terbaru pulak.

share le syampu yg ina pakai. akak pun byk rambut gugur... bersepah kat lantai... mcm kepala di kaki pulak. bab kanser tu tak tentu gak... duduk diam atas kerusi pun boleh kena kanser :-))



InaYusoff said...

hunny : syampu palmolive hunny...rase sedap je pakai..mmg dah jatuh cinta dengan syampu ni sebab masalah rambut berkurangan...tapiiii...tu la bila gugel, syampu tu kategori syampu yang boleh sebabkan barah dalam jangka masa yang panjang... :(


eamy : cari jangan tak cari...hehe..kene try n error..tapi tak buleh la..first time pakai dah nak tahu kesannye kan.



kak su : amboi kak suuuu ni mesti rajin dok baca blog kan....macam dah tahu je sape blogger yang saye maksudkan...pembaca blog tegar ni..

hahaha..gelak je baca ayat akak..kepala macam di kaki pulak ye kak...biase la masalah perempuan kan..mesti ada kes rambot gugur....cemburu nengok orang yang takde masalah rambut.....

yang bab kanser tu...saye gugel kak pasal syampu tu...rase macam takot nak gune lagi..tapi syampu tu besh sangatttttttttttt........acamne ni?..