August 19, 2014

Nur Safiyya | Tukar Susu

mak dah tak larat ..

baru je susu s26..dah tak larat..

baru je anak sorang... dah tak larat..

hihi..

nak wat camne..
memang tak larat dari segi ekonomi..
economoney sekarang ni..

susu s26 langkah satu ni plak, kat area aku naik mendadak..tersedak aku nak membayaunyeee...l

last week..dah start dengan susu baru..tapi..s26 gak...tapi langkah dua la..aku puas gugel..ape beza langkah satu dan langkah dua...tak dapat jawapan..

jadi takpelah..kita try jeeee langkah dua...murah la sehinggit dua hinggit tiga hinggit dari langkah satu...nak try susu lain selain s26 aku tak berani...


dan alhamdullilah...safiyya laju jeeee....abes pulak tu..kalau dulu nak abeskan 4oz pon payah..now..rase macam senang je...kejap je dah abes....


i is suke sangat......


siapa siapa yang tahu ape beza langkah satu dan dua s26 ni?..
Share:

2 komen:

eamy milea said...

kite x pakai susu s26, huhu..xmembantu...

pengorbanan ibubapa dalam membesarkan anak2..ape pun sanggup kan...:)

InaYusoff said...

kan..
demi anak anak...

sanggop..

kita ikat perot takpe..
jangan anak kelaparan..