July 7, 2014

Tolong | Safiyya Pon Nak Gojes Di Hari Raya..Tompok Tompok Putih Still Ada ..



lebih kurang dua minggu lepas, aku ada up entry pasal safiyya ada tompok-tompok putih kat muka..dan maybe panau tuuuu..

takde gambar time tu..

nah aku kasi up gambar..


http://chentadea.blogspot.com
gambar nak yang comel jek..jahat ibu dia dok pakse pakai tudung...senget benget tudung....


aku dah sapu dah krim yang doktor bagi..tak jalan jugak..sekarang ni dah hilang idea camne nak baikkan..walaupun doktor ada cakap, benda ni akan hilang tapi aku taknak la just menanti benda ni hilang...kesian anak aku.. ..


lagipon dah nak raye ni..tak gojes la safiyya kalau muka macam ni...


dok gugel..suruh sape bawang putih...kesian la pulak kat safiyya.. bff pon suh sapu gak...takot pedih ke ape ke..tapi malam tadi try la gak sapu tapiiiiiii takde la aku tenyeh bebetul..slow-slow je.. takde la merah ke ape...


risau betul la..


ada tak sapa-sape yang tahu camne nak hilangkan...




tenkiu pada Fiqah Feeona sebab komen ritu..tak reply komen tuu sebab memang nak up entry ni.. :)
Share:

6 komen:

Diyana said...

doktor ada ckp pasal ape jd mcm tu?

InaYusoff said...

xde pon diyana..
x check pon ank bebetul...

Diyana said...

haiihhh~ xsuka betol mcm tu...
pastu suka ckp "benda biasa je tu...nnti hilang lah"
kite ni dh laa 1st time kan... semua pun risau

InaYusoff said...

kan..

cara doc tu pon macam malas jeee...
geram..

kalau hilang bebetul takpe..takot yang merebak nanti camne kan..

ingat nak beli herbal blend cream dari shaklee tu tapi takde lak dia kata elok untuk panau.. :(

Anonymous said...

Salam,

Anak saya omo 5bln pon ade tompok2 putih ni kt tepi muka. Safiyya dh ok ke? Bleh share tak mcmana u buat? Tq.

Nani

InaYusoff said...

wsalam nani..

safiyya dah okeh dah kat muka tu...tapi timbul kat tepi lak...

yang kat muka tu..taktau la camne boleh baik..

sebab kdg2 sapu kunyit..kadang2 sapu bawang putih....

lame2 dia hilang sendiri je..

tang tepi baru perasan minggu ni...-_-'