Followers

July 18, 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.com.my

http://www.nile.com.my/page.php?cd=76.


siapa yang taknak duit raye oiii..aku ni dah la besar gedabak..opecoz la takde sape yang nak bagi..dah jadi emak emak ni lagi laa..terkebil kebil tengok safiyya dapat duit raye nanti...


tenkiu saila sebab tolong "nampakkan" saye giveaway ni.. hihihi


Syarat-Syarat Giveaway Nile.Com.My ni ialah :-

1. Tajuk entri : Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.com.my

2. Letak banner diatas dalam entri korang. Linkkan ke http://www.nile.com.my/page.php?cd=76.

3. Cerita sekiranya korang dapat RM300, apa korang nak buat untuk hari raya.

4. Emailkan ke give_away@nile.com.my korang punya detail dengan tajuk :
Raya GiveAway (Nama Penuh Korang)
a. Link Blog :
b. Nama Penuh :
c. h/p Number :



Sekiranya aku dapat duit RM300 tuuu...


tentula aku nak shoppinggggg....beli baju rayee..beli kasot raye...beli handbag rayeee..beli tudung fareeda raya....beli baju safiyyaa...shopping dan shoppingggg je laaaaa....nampak nau pentingkan diri ibu safiyya ni..


bagaikan dapat 3k pulak yeeeee.....


tapi tu la..dengan duit RM300 tuuu....macam macam la boleh dibuat sempena raye ni....sape nak bagi uitt..


itu je la alasan aku.. "SIAPA YANG NAK BAGI RM300 tuuu SENANG SENANG..KO NAK BAGI KEEE??."


giveaway ni berlangsung sehingga 21 Julai 2014 ,11.59pm 

keputusan akan diumumkan pada 23 julai 2014 , 4.30pm di SINI

nile.com.my akan menggunakan random.org untuk giveaway ni


 



Share:

0 komen: