July 11, 2014

Ambil Mood




aku tengah nak ambil mood ni nak key in data...


bende ni pending dari bulan Januari....
kata nak key in terus dalam sistem..
orang yang ngajau sistem tu bizi mengalahkan perdana menteri..
jadi kita timbunkan la dulu banyak-banyak...


ni dah bertimbun..
suruh buat manual dulu lak..


gile hape..


dari dulu taknak cakap..
dari masuk kerja feb - sampai la end jun, keje aku dok fb n blog n tido n sikit sikit je kerja opis....


sekarang ni macam mane nak fb dan blog dan tido kat opis?..


gile!..


#padahalsempatjesemuatuuu
Share:

2 komen:

MAY said...

ahaaa...hehe...takpe la..dok berfb je boring jgk...

Anonymous said...

ina... bako je