June 13, 2014

MyPiya


huuuuuuuuu...lame nye tak apdet......


malas!..

malas nak fikir ayat...kihkoh..

saje nak tempek gambar safiyya dari lahir sampai le ke enam bulan...


http://chentadea.blogspot.com
gambar ni rasenye sampai umur tiga bulan..cinonet sangat kan rasenye..bila nengok balik gambar ni..rase lahaiii..kesian anak aku.....


chentadea.blogspot.com
yang ni laa maybe dari 3 bulan sampai le sekarang...hehe...still cinonet nak dibandingkan dengan kawan2 yang sebaye dengan dia...takpe..janji kamu sihat..walaupun demam setiap bulan tu dah macam kewajipan.. -___-' ...

baru baru ni kene demam campak..campak keladi je... kesian beliau dok gelisah semacam..

masa dapat wasap dari pengasuh bagitau safiyya demam campak..memang rase gelabah gile..dah le kite ni dari opis ke rumah makan masa sejam...pengasuh bagitau dia lak asek nanges je..tak selesa la tuu....

suh abahnye amik dia dulu....

sampai-sampai je...memang rase sedeh betul..menangis2 je dia...bawak g doctor...menanges jugak sampai muntah2 depan doctor.....inilah rasenye jadi ibu kan.... :) .. hati kene kental...

sudahnye dok umah ummi (mysis) dua hari...daku dah tak boleh nak cuti sangat...kang tak beraye pulak..bukan pentingkan kerja...tapi kebetulan lak kakak memang nak jago dia sangat..ha amek..kita bagi pakej demam campak sekali hehe..


chentadea.blogspot.com
ni gambar baru... dalam dua tiga hari lepas rasenyeeeee....


# saya ada kesulitan bab makanan bayi umur enam bulan ni..lain entry saye apdet... #tetibesayekenapa..hihi
Share:

1 komen:

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com.