February 19, 2014

Hai..Nama Saya Nur Safiyya


hye..

selalu saye interprem facebook ibu saye..kali ni biar saye interprem blog ibu saye pulak... ;p .. biarkan..saye geram sebab ibu saye tak pernah nak aplod gambar saye kat blog.....saye pon nak glamer...




ni masa saye kene demam kuning...kesian saye kene berpanas dek panahan lampu biru..mengelupas kulit saye..... seminggu saye dok sepital..dari single lamp..sampai la ke lampu yang banyak saye kene tadah badan saye... huhu....mase ni saye tengah berpikir..bila la saye boleh balik......tak sabar nak jumpa nenek kuala dan nenek datuk tanjung....




ni hari kelima....nampak macam saye tembam kan... ni muka bengkak saye...tak surut surut lagi...saye kecik je masa keluar dari perot ibu saye...saye heran nengok kengkawan saye besar-besar je semua..saye je cinonet..... ;p ...



ni pulak dua minggu lepas rasenye....dah lain kan muka saye..kadang-kadang muka ibu saye..kadang-kadang muka abah saye..tapi saye rase saye lebih kepada muka abah saye...saye kan anak abah..eh..anak ibu jugak.....




ha..ini gambar saye yang paling latest....hari ahad lepas..masa ni saye g jenjalan umah mak lang saye kat sentul sebab rumah saye takde air....dan sebab saye nak jumpe sepupu saye yang belum keluar dari perot mak lang saye...heheh..eh..tahun ni nanti, saya akan dapat dua orang sepupu... :)


hey..jangan tak tahu..saye kuat berjalan tahuuu...umur dua bulan saye dah pergi ke wonderland melaka...ikot program family belah abah saye..kesian saye tak dapat mandi..tunggula saye dah besar sikit nanti...saye nak join kakak aina dan abang firas mandi manda...


esok saye genap tiga bulan...dan besok jugak saye akan kene cucuk..dan moga saye tak demam....... =)


bye bye..

nanti saye interprem lagi yeee...hihi


Share:

5 komen:

Diyana said...

haiii Safiyya (^_^)

InaYusoff said...

hye mak mentua..
hahaha..

kita nak gak nengok gambar boifren kita... ;p

Shizan Syafik said...

Besar dah dia..:)

Hunny Kitty said...

hai safiyya~

InaYusoff said...

shizan : hehe..besar dalam gambar je..

hunny : hye aunty hunny..