November 30, 2013

20112013 : 1013 : Lahirnye Si Tecit

ohyeah..

daku dah selamat melahirkan beby gegurl pon pada 20 November lepas dengan berat 2.46 kg....kecik je anak ku ituu..rasa cinonet sangat......


daku bersalin czer....redha je la..asal baby selamat dilahirkan...


kan plan asal adalah mahu buat ECV....tapi akhirnye diriku terpaksa dioperate disebabkan jalan dah bukak 4cm...nak taknak memang kene operate.....sodih ha...tapi nak buat camno kan..dah memang itu pilihan yang ada..


uhuii..kalau ikotkan memang banyak nak cerita.....tentang anak..tentang pengalaman nak melahirkan si tecit yang comey tuuu.....tapi nanti nantila...memang takde masa nak memblog...


gambar?



tak sempat nak transfer lagi....



nanti nanti la...


see...dah jadi mak ni..semua mesti nak nanti nanti..sebab anak didahulukan..heheh..


Share:

7 komen:

Anonymous said...

syukur dan tahniah. ina kalu ada apa2 nak tanya contact akak ye... insyaallah kut boleh membantu.

Diyana said...

Alhamdulillah...

tup2 baby dh kuar... hee~
nnti update ya~~

Lily Purple said...

congrate awak...
erm, same la kite.. bukak 4cm last2 kene potong jugak..

tak kisah la janji semua selamat kan... selamat berpantang yerk...

mmg takde mase la nak blogging... lain peyut sakit, lain baby jugak..
tapi, pengalaman yg sgt menakjubkan kan??

tahniah sekali lagi yerk....

|| A r a W a n i || said...

Alhamdulillah~
Tahniah na..
Smoga kamu ini kuat saja dengan dugaan yang ALLAH bg.

InaYusoff said...

kak sue : heheh..alhamdullilah..

dayana : tunggu turn kamu pulak...hehe..


lily : mmg sangat menakjubkan...tak sangka si dia yang menggodek perut kita selama ni dah ada depan mata..hehe

ara : tenkiu laling...

moga moga...

Dinda Iva said...

Assalamualaikum kak....wahhhh TAHNIAH yea..sorry baru nak bukak blog dan jalan2 blog kengkawan...

semoga akak sihat...baby pon yea..InsyaAllah ujian tu semua tu..jangan lupa upload gambar baby tau...

take care

InaYusoff said...

tenkiu nisa
:)

gambar susah nak aplod...takde kabel..hikhuk