October 10, 2013

Keadaan Yang Tak Selesa di Trimester Ketiga

Tidur

Dah tak boleh tido ikot suke mane nak pusing....sebab memang rasa tak selesa..nak mengiring salah..nak melentang salah...nak tido meniarap lagi la jangan buat hal....tak selesa betul....


tapi bila sekali dah terlelap..dah tak sedau dah dengan keadaan diri.....


Sakit Dada

Kalau tidur mengiring ke kanan...selalu sangat rasa macam dada ni terhimpit....sakit...asek urut dada jeee.....tak tahu sebab ape.... ada gak gugel..tapi kebanyakan jawapan dari laman web indon.... enggak paham buk...

penah tanye kat doc...tapi tanye macam nak taknak je sebab takot doc tahan wad...hehe..ntah ape-ape la daku ni....serik dah masok wad 3 hari 2 malam...


Kaki Dah Membengkak

start dari malam tadi dah rasa...
mombongkak...


walaupun sebelum ni ada yang tegor nampak kaki aku dah membengkak..
tapi aku tak rasa itu pembengkakan kaki yang berlaku disobabkan mengandong....
itu disebabkan empunya badan memang dah sedia tombam....


tapi semalam da terasa..
tak selesa betul...


Cramp


cramp pon dah rasa sikit-sikit...
tapi mintak-mintak la tak cramp time drive..
takuitt...





Share:

5 komen:

Shizan Syafik said...

Sy simptom bgkak kki start dr bln ke 5 lg.. Dh kna tkr saiz slipar dr saiz 7 ke 9 dan sedihnya saiz xmau berubah lg.. Hukhuk

InaYusoff said...

uiks..awal lagi ea dah kene..

daku ni ha dah nak masok lapan bulan baru bengkak...

Diyana said...

betol~
bila tido mengiring je, ada je yg m'cucuk2 menendang2 kat dlm tu... geram je rasa, tgu laa dia kuar, nk gigit dia... hahaha

InaYusoff said...

HAHAHA..
lawak betul la diyana ni..

tapi mmg pong..
tak sabar nak tunggu si comey ni keluar..

nak gomol2...

kUyacUmi said...

thanks sudi singgah kat blog saya...