August 1, 2013

Berbuka Nando's dan Tanpa Suami .

dah dua hari berbuka takdo suami bersila kat tepi...


hari selasa..buka sorang-sorang...dengan jemnye nak sampai rumah..niat tekak ni nak makan kari telur..tapi ape karinye kalau sampai rumah pon kul 6.45petang....maka menelan burger saje la kita hari selasa ri tuu...itupun naseb baek la stall burger tu dah bukak..kalau tak, memang air masak dengan kurma je la....kalau tahu awal-awal..memang dah join dah geng latihan berbuka kat kenny rogers.....*ni kes macam merungut tak abes-abes..tak puas hati kene berbuka sorang-sorang...


semalam...bila dah tahu awal awal..harusla kita plan awal-awal siapa mangsa untuk menemani daku berbuka puasa...i is tak larat la nak ngadap jem balik ke cheras tuu...dan adalah lebih elok kita berbuka puasa area opis atau sewaktu dengannyee sajeee...


dan alhamdullilah..ada gak yang sudi temankan mak buyung ni... kalau tak.......ke greenwood la kitaaaaaa.......


dan ...


disebabkan nando's baru dibuka di prima seri gombak..harus la menerai...tak tahu la ea..kenapa sejak mengandung ni..nando's semedang jeee.....dia nye sos tuuu....perghhhh.. mabeless sesangat!....


punyela susah nak booking.....buka website, dorang tak masukkan lagi segala mak nenek detail nando's seri gombak ni..call operator 103 pon...dorang tak tahuuuuu.....call nando's cawangan alpha angel pon dorang tak tahu nombor..betul2 mencabar nak buka puasa dengan makanan sedap ni.......


last-last kita terjah je laa...nasib baik la ada mejaaa...kat luar je pon..okeh la kot dari takdo langsong....itupun kitorang yang last kot..sebab lepas lepas tu sape yang men terjah-terjah memang tak dapat.....agaknye masing-masing ingat nando's situ tak ramai orang kott......



Promosi sempena bulan puasa....nanti dapat sampul angpow...kene rajin pegi mintak...selagi tak dapat,korang jangan balik..;p ..sebab kawan aku dua tiga kali tanye baru dapat...sebok bebenau dorang........



daku punyee...tak tahu nak makan apee dah...satu tongkol jagung tu dah sejuk bila sampai time berbuka..tak sedappp......tapi abes jugak!...


sebab aku kesian kat orang-orang yang nak g nando's prima seri gombak ni tapi macam terpinga-pinga or nak booking ke ape..meh sini ku tempek detail nyee....detail nye pon dicop je atas kertas kecil..memang betul2 baru....


Nando's Prima Seri Gombak
G-10 & G-11,
Jalan Prima SG1,
Taman Prima Sri Gombak..
Batu Caves
Selangor

No Telefon : 03 - 61841487
No Faks : 03 - 6184 1496


Peta ke Nando's Prima Seri Gombak



Share:

5 komen:

Shizan Syafik said...

sedap kan sos dia.. sy siap beli lagi dia punya sos tu

InaYusoff said...

mmg sedap gileeeee...
*telan air liur ni..
huhu

Hunny Kitty said...

dekat ngan umh i ni haaaaaaaaaaaaaaa

Nursaila Norman said...

hi ina, awk duduk mana? saila dekat je dgn prima gombak tu..tp x try lagi nando's situ..

InaYusoff said...

hunny : dah try belummmm???

saila : duk cheras..tapi keje kat bandar baru selayang... :) ..
try laaaaa.....