August 5, 2013

Beby Blue Or Pink ?? ... Kita Dah Tahu Daaaa.....

hari ni check up kat hospital kajang....


punyela menggelabah.. sebab masa sahur tadi makan nasi dengan sambal telur..jadi kadar gula mesti tinggi..mesti kantoi.....tapi alhamdullilah..tak kantoi...fuhh..mungkin sebab banyak minum air masak masa sahur....kalau kantoi tadi..tak tahu la ape nasib diriku..mungkinkah raya di wad....kemaen lagi memikir sampai ke situ...hehe..


dan hari ni buat detail scan...ehem...alhamdullilah..semuanya okeh..alhamdullilah...takot juga baby kecil lagi macam check up yang lepas....berdebar-debar jugak...tapi tiap kali dengar doktor pakar tu cakap perkataan "bla..blaaa..blaaa....okeh '.. aku dah syukur sesangat....alhamdullilah..anak ibu sihat..... :)



dan part paling last ialah nak tahu jantina beby...itupun doktor hampir terlupe......hehe..tak kisah pon..sebab ingatkan nak g scan kat klinik swasta dengan cik abe..nak bagi dia tengok anak dia dalam perot ni...



tapi biarlah kita rahsia ea....hehe..walaupun dalam hati melonjak-lonjak nak bagitahu satu dunia...hahaha.... oh okeh..lepas ni dah boleh soping baju beby..takde rasa serba salah dah..kalau tak, sebelum ni bila nampak je baju gegirl, dah rasa serba salah..buatnyee yang lahir ni boboy..dah puas pulak nak plan dengan segera anak kedua....miahahahah....



tapi alhamdulilah..tak kisah la boboy or gegirl..ibu dan abah tetap terima asalkan kamu lahir cukup sifat dan sihat...aminn....


okeh..dah boleh prepare nama baby jugak!


Share:

4 komen:

Diyana said...

best nya dah tau gender baby....
xsabar nak tau jugak... hehehe

InaYusoff said...

wa..dah bape bulan dah ni?.

tak tahuu pun...
huhu..
tulaaaa....
sape suh tak memblog lagiiiiii...

Diyana said...

baru masuk 5bulan je ni..

InaYusoff said...

ok..
jaga diri..
jaga makan..
jaga beby dalam perot tuuu...

:)