July 5, 2013

Sakit Hati

sebulan lebih berjinak - jinak dengan candy crush..bagai nak gile..hari-hari pasti main..hari hari main sebab selalu takdo kojo kat opis....-_-'


dalam sebulan lebih ni, level yang paling susah sekali ialah level 65..bapak susah...geram je aku dengan cekelat-cekelat tu....membiak je kejenyeee.....dua minggu lebih stuck kat situ sajeee.....menyampah betul...kadang-kadang tinggal satu je yang nak kene pecahkan.....tapi dah tak boleh nak buat ape dah......




dan..yeay..finally..finally semalam dapat menyetelkan level 65...punyela suke sangat sampai share kat wall...sebelum ni malu nak share sebab orang lain dah maen level beratus-ratus....acik baru je puluh-puluh...malu la hey...gumbira nau hati ni semalam macamkan dapat ape...puas hati sesangat....

tapiiiiiiiiiiiii..........

bila nak start level 66.....
begini jadinyeee...












loading semedang....
berjaman tunggu..
tapi loading tak abes-abes..

sakit nau hati ni rasenyeeeeeee.......!!!!


Share:

3 komen:

Shizan Syafik said...

akhirnya.. dapat jugak komen kat blog ina.. sebelum ni lgsung tak dapat komen.. candy crush ni pun, sy perasan kalau yang levelnya ada 5 kat blkg mesti susah gila.. skrg ni kita stuck dekat level 181..

InaYusoff said...

@Shizan Syafik

ha..tak leh komen..
kenape ea..
pelik je..

mak aii....
mesti dah lame main candy crush ni kan...

Shizan Syafik said...

takde kuar perkataan post a comment tu.. tak lama jugak.. tapi sebab dengki ngan hubby, so mmg gigih main..