July 31, 2013

Nurse Datang Rumah?..

pagi tadi dapat call dari nurse..
dia dah terpacak depan pintu rumah..
alahai kesiannyeee....
kenapa la semalam tak call dulu..

dah le rumah ku tingkat 3..
merasa la dia berpenat lelah naik tangga...

nak wat camne..
aku bukan surirumahtangga...
aku ni suriopismakangaji..

nasib baik pernah baca kat blog sape ntah..
nurse datang mengejut ke rumah..

kenapa ea..
sampai nak mengejut2...
kan diri sendiri dah terkejut takde orang kat rumah..

bukan semua tempat macam ni kan?...
Share:

12 komen:

Diyana said...

eh eh.. patut nya call laa dulu...
lg pun dekat buku merah tu pun ada tulis yg kita ni kerja ke x...
kesian nurse tu

InaYusoff said...

diyana : ha tula..
tadi cakap jugak dgn opismet..
takkan la dia tak tengok kat buku merah kita ni bekerja..


diyana!..
ape url blog?..

profile u takde letak link blog laaa......

dulu de letak kat bloglist..tapi sejak tukau layout ni..sume url dah ilang...

Diyana said...

kite mane ada blog dh.. dh close...
jd reader je skrg...
sorry Ina (^_^)

InaYusoff said...

diyana :
lahai..kenapa camtu lak...

sodih ha..

nak gak tahu perkembangan kawan2 exb2b...

Diyana said...

biasa laa; stalker... *sila muntah lepas b'buka nnti.. haha*

plus, xde ape nak citer pun... lite2 je... ngee~

InaYusoff said...

retis la diyana neh eh sampai ada stalker...hahah..

bila ada cite heavy2...open blog tahuuuuuuuu!!!!!

Diyana said...

retis sgt... haha

inshaaAllah, one fine day (^_^)

InaYusoff said...

:p

Shizan Syafik said...

blog sy kot yang nurse datang mengejut.. dia call pun dalam sejam dia nak datang.. merasa jugakla dia berdiri kat depan pintu 5 minit sebab tuan rumah tgh mandi.. ngeh2... tapi nurse yg ni mmg buat homework sikit. sebab dia dtg hari sabtu.. korbankan hari cuti dia.. almaklumla.. hari2 yang lain, kita lak kerje

InaYusoff said...

ha ye la tuu..
blog zan kot..
hehe..

alahai..
malasnye..
kenape ea dia nak melawat2 ni..

ape motif dia?..
hihi..

banyak nau soklan pulek....

Shizan Syafik said...

mmg dah ada dalam dia punya prog kot..macam lawatan sosial la.. biasa dia buat checkup biasa je.. except amik darah la.. macam sy haritu kena check bp, urine dan periksa perut.. satu lagi nak tgk persekitaran dan keadaan rumah

InaYusoff said...

ala...padahal..ri ni saya ada checkup..kalau nak check semua tu pun..kenapa tak tunggu masa check up je..

tapi saya rasa..
dia nak nengok persekitaran rumah..

matila heyyy..
kalau betul2 datang mengejut..
tak sompek la den nak mengemas bagai..

dah le kita time weekend je mengemas...
hihihi