July 16, 2013

19 Weeks and 3 days

dalam dua tiga hari dah mula rasa baby menendang..
beberapa minggu lepas rasa macam butterfly dalam perot..
time ni lagi excited gile...


pastu dia diam je...
dah tak rasa dia bergerak...
risau kemain ibu dia ni.. -_-'
tapi bila scan..aktif bukan maen...
alhamdullilah..


huuu..lambat nau baru dapat rasa dia menendang or mungkin dia membuat aktiviti lain dalam perot ibu dia ni....
boleh menanges tahu tak bila dapat rase....
terharu benau...


sekarang ni pon tengah aktif menendang..
huuuuu..
lebiu nak..........


alhamdullilah..
walaupun inject insulin..
daku dengan jayenye dapat berpuasa dari ari first puasa sampai le semalam..
alhamdullilah..
takde hypo bagai..
alhamdullilah...


perut still menten lagi..
tak nampak sangat...
macam tak mengandung pon ye gak..
hikss..
ahkak sukee taw!!..
:p


p.s : dah beli barang beby sikit sikit..eh..sebenarnye baru sikit sangat...setakat baju tiga empat pasang..stokin dua pasang.. ;p.. itu je..nanti laaa...taknak terlalu awal membeli..
Share:

4 komen:

Shizan Syafik said...

ina, beli awal2.. sy start masa 5bln.. sekarang dah 7bln pun asik rasa cam tak terkejar masa nk abiskan list.. adoii

InaYusoff said...

hehe..tula..
tak tahu nak beli ape..
blur je zan..

mak kata 7 bln baru beli ..
paham2 je la orang lame ni..
ade yang dipikirkan..

:)

eamy milea said...

Sy dh masuk 24w ni satu bnde pun x beli lg hihi..sblm ni org ckp jgn bli trlalu awl..tp bila tny2 lg pndpt2 kt google n forum ramai yg srh cari awl2 bagi mengelakkan kpenatan mommy to be..tp btl gak kan..huhu

InaYusoff said...

eamy : kan..lgpon kalau beli awal kurang sikit beban dari segi kewangan kan..beli sikit2.. :)