June 22, 2013

Nama Anak


benda ni pon kadang-kadang boleh jadi gaduh...


kalau dulu...si abahnye cakap...if anak lelaki dia namekan...if anak perempuan aku le yang namakan..tapi sejak dua tiga hari ni...abahnye dah melebih la pulak...


ditukarnye statement....


untuk anak sulung ni..biar dia yang namekan...tunggu anak kedua baru la aku ada chance...amboi boi abahnyee...nanti kalau keluar anak kedua...awak kata tunggu anak ketiga pulak...


kami memang saling tak sebulu nak namekan anak....dia suke name tu..aku tak suke...bila aku suke..dia tak suke...adoidoidoiiiiiii......camne ni anak ibu..anak ibu je la yang tentukakn..nanti bagitau ibu dalam mimpi ea...hihihi...


berbulu je pagi tadi dia hantar mesej "okeh a* a****" ... amboi ni siap dah panggil ni..kang melekat lak name tuu...


aku dah bertekad dah..kalau dia letak nama tu jugak..aku nak panggil beby ni name lain...uhuii...jenis ketegaq punye bini....-__-' ..


*padahal jantina anak pon tak tahu ape lagi..kemain lagi mak paknyeee...... ;p






Share:

0 komen: