Wednesday, April 24, 2013

clue hot.fm selebriti



4.10.2013

dah empat yang hangat...

aku rasa...

1) shuib sepah
2) shila hamzah
3) along raja lawak
4)  noor khiriah
5) ...........................

clue untuk 4.10.2013  - 1978

clue hot.fm selebriti
24.9.2013

da ada orang menang...en.sulaiman katenyee...tahniah!..besh la oh kan dpt duit 15k...aku tak dengar semalam..sebab pergi check up.....jadi bangun pon lambat..tak sempat dengar...


untuk hari ni..
clue adalah :


24.9.2013 : microfon & tv

jangan sebut lagi nama awal ashaari, neelofa, zizan razak dan dua orang lagi aku lupe....sebab dorang dah sah-sah miss E kata HANGIT>..



apdet 20.9.2013

aku tak paham....hot.fm bagi duit ni ikot LUCK ke ape..sebab semalam masa sorang pendengar tu meneka NORA DANISH dalam senarai hotselebriti..Miss E cakap HANGIT... MISS E sebut HANGAT HANGIT by step okeyh!.. pendengar tu siap cakap... 'NORA DANISH takde ke...".. macam terpinga-pinga....


tapi pagi ni bila pagi ni ada pendengar yang meneka NORA DANISH dalam senarai, jawapan MISS E adalah SEMUA HANGAT tapi keadaan tak tersusun je....aku pelik betul ni.... dan tetibe Nurr Fathiya takde dalam senarai...

ni jawapan pendengar untuk hari ni...

1) NORA DANISH
2) SAM BUNKFACE
3) ADI 6xth
4) SAFIQ RAHIM
5) HANEZ SURAYA

kompius betul aku...aku memang  ingat semua nama sebab aku salin setiap kali pendengar bagi jawapan...

apdet 19.9.2013

aku tak dengar sangat...
sebab selalu dengar time subuh hadam jeee...

ni 4 suara yang kompom ada dalam 5 suara tu..

1) Safiq Rahim
2) Adi 6xth
3) Nur Fathiya
4) Sam Bunkface
3) Nora Danish - nora danish takdo dalam senarai...haha..salah info puleks...

-------------------------------------------------------
apdet 18.7.2013

1) sabhi sadhi     
2) anang   
3) aliff aziz  
4) nana mahazan
5) remy ishak  

yang atas ni kompom adaaaa....



----------------------------------------------------------------------------------------------


hari hari dengar hot.fm..dari jam 6.20 pagi sampai le ke opis dalam jam 7.20 pagi camtu la..hari-hari rasa menggeram je nak try call hot.fm tapi tak dapat lagi tangkap semua suara selebriti tu..membaziaq kedit je nanti..

antara clue untuk hot.fm selebriti yang sempat aku dengar dan yang aku ingat..

- artis yang ada buat video gwiyomi
nazim

- kpop
nazim jugak

- jauh
ni tak tahu siapa

- yang pasti ada erra fazira antara lima suara ni..

- besday artis tu 11 april
remy ishak kot remy ishak tak tersenarai..sape ea besdaynye tarikh itu..shaheizy sam ke?

- cermin mata hitam

- ada yang baru ada yang lama

- ada di anugerah bintang popular

- pernah dikenakan panggilan hangit

- bintang realiti tv
macam suara hazama je yang last tuuu...

- drama

- aktivis
afdlin kot..

- pernah sertai hot.fm big jam

- pelakon filem

- yang terindah
erra fazira

- badminton
chong wei ke?

- isteri baru lepas melahirkan anak
kemungkinan chong wei jugak..kan.kan..

- oren
zahid ke ?


agak-agak korang dapat teka tak?..kalau dapat teka...meh kita kongsi jawapan same-sama..kalau betul, kita kongsi 10k tuuuu... ;p .. konon la heyy...


update : 30.4.2013 - amboi korang...nak clue je..taknak sama-sama bagi clue ke... amboiii...

update : 14.5.2013 - dah tak payah nak teka-teka dah...da ada orang menang...

1) rowman ungu
2) mimi one nation emcee
3) nazim othman
4) erra fazira
5) ahmad fedthri yahya



14 komen on "clue hot.fm selebriti"

Anonymous said...

skrg 4 dah hangat !

Ahmad Bakar on September 18, 2013 at 5:16:00 PM GMT+8 said...

sekarang 4 dah hangat kak !

Anonymous said...

Betul la tu... mis E tu saje letak yang last hangit.. sebab kalau awal2 dia cakap hangit... dah tak suspen... maksudnya senarai semalam tu salah satu hangit, tak semestinya kat hujung.. sekarang dia cakap ada kedudukan yang tertukar... nama semua dah konfirm tu.. ingat balik la turutan suara2 tu... good luck ye!

InaYusoff on September 20, 2013 at 9:00:00 AM GMT+8 said...

bukan ke itu dah mengelirukan???..

eh..
bukan senang kot orang nak bagi 15k macam tu je kan... :)

Anonymous said...

ssh giler nak tembus talian. confuse dgn susunan dia.. ada sapa2 yg record suara2 tu x?

Anonymous said...

betul tu Ina ...aku ni pun confius la....poning3... aku pun dgr subuh je...jarang dgr yg jam 9 pagi tu...huhuhu...

Anonymous said...

betul tu ina...saya pun keliru jadinya....cam main2 je diorg bagi jawapan & clue tu...hisshhh...saya pun selalu dgr subuh je...jam 9 tu mmg jarang bleh dgr...huhuhuhuu

InaYusoff on September 20, 2013 at 11:07:00 AM GMT+8 said...

kan..ramai gile yang kompius..

sape2 yang dengar time subuh hadam lagi la kompius...

samela ..tak dengar kul 9 punyee sebab time opis...

takde rekod pon suara dorang..tak kuase..hahaha..

*tak terniat nak kol pun..just nak share dengan korang kat sini.....

Kelab G-ICT on September 20, 2013 at 11:38:00 AM GMT+8 said...

saya rasa saya dah tahu susunannya..insya'allah...nak kol mcm mana yer?no nya apa?kalau nak call pukul 6 pagi tu memang kena call tepat pada waktunya ke dan jadi pemamnggil ke 7??

Kelab G-ICT on September 20, 2013 at 11:40:00 AM GMT+8 said...

salam...saya rasa saya tahu turutannya..insya'allah...mcm mana nak call yer?nak call no apa?dan sekiranya nak call pukul 6 pagi tu mankanya kena call tepat jam 6 pagi la kan dan jadi pemanggil yang ke tujuh..mcm tu ke?

InaYusoff on September 20, 2013 at 12:07:00 PM GMT+8 said...

tak tahu la nombornyee...
huhu..sorry..

eh..takla..
tu hotfm masyuk..
ni hotselebriti..

selalunyee dengarla dari jam 6.15 camtu ..
nanti dorang kasi pembayang...
lepas tu around 6.30 - 6.35 ke mesti dorang suruh call..jadila pemanggil yang pertama rasenyee....


gud luck!..

t share dengan saye ye..hahaha

Anonymous said...

nombor hot fm 03-7710 8822.
goog luck utk yg mencuba ya..

btw Ina Yusoff, thanks for sharing.
sy slalu dgr kul 9am je. nk tanye, utk 20/9 kul 6am mcm mne susunan hangat n hangitnye ye? tq dear.. :)

InaYusoff on September 21, 2013 at 11:14:00 PM GMT+8 said...

miss e x ckp mane susunan yg hgt...

cume dua tempat yg tertukar...

hehe...

cb la..
mn thu luck masing2..

Anonymous said...

Tahniah utk sulaiman.. dia dh menang RM15,500..bestye..
Thanks Ina Yusoff utk sume klu yg dikongsi..
Next teka suara hot fm selebriti share gak ye.. hihi..tq :)

 

[InaYusoff] Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez