March 13, 2013

Photobook Pixajoy RM15 Sudah Sampai !



disebabkan kawen tak amek OP..maka ni jela album yang akan ku simpan dan ku jaja bagi orang tengok...kesian betul..tapi takpela...asalkan ada...


photobook tu nipis jek...memang nipis sesangat....kena jaga bebetul..kalau tak memang tak sempat nak tunjuk kat anak..cucu pun entah sempat ke tak...hehe..


dan kene pandai edit...aku tak pandai nak edit..kesian mohd pyan..bertambah-tambah gelap laki aku dalam gambar... -__-' ...kompom dia suh simpan tak kasi tunjuk kat orang..hikhik...


dan aku pelik kenapa aku kene tambah RM5 eh..kiranye harga photobook ini adalah dua puluh hengget..ke aku salah click..hmmm...


nak buat jugak?.. click ---> PIXAJOY
Share:

10 komen:

Hunny Kitty said...

laaa nipis betul!

InaYusoff said...

@Hunny Kitty

hehe..kan..
nipis bebenau..

sarahhernyzar said...

dia macam majalah kan kak. tp xpe ada gak kenangan. sara dh rembat 2 biji. ngeh ngeh ngeh. nk buat utk pre-weds la sgt. ha gitu..

InaYusoff said...

sarah ::macam kulit muka depan majalah yang sebetulnya..hehehe...feeling artis sekejap menghiasa muka depan majalah..hahaha

rembat je sementara murah!

♥ Chacha said...

Seronokknya dapat beli. Cha tak dapat beli sebab buka 1st timer. Hari tu dah pernah beli buat utk pre wed. Nice one!


InaYusoff said...

@♥ Chacha

tulaaa..
kenapa dia buat utk 1st timer sahaja!..
tidak aci..
rasa mcm nak order lagi satu..tapi dah tak boleh.. huhu..

:(

Nora Karim said...

wah menarik ni...

Zulfikar Aziz said...

Aah mmg kna tmbh rm5 jg.ada jg order. Jd rm20. Nk edtg bole tmph kt www.zulfikaraziz.com

Zulfikar Aziz said...

Aah mmg kna tmbh rm5 jg.ada jg order. Jd rm20. Nk edtg bole tmph kt www.zulfikaraziz.com

Zulfikar Aziz said...

Aah ada order gak mmg jd rm20. Dkira 5 tu caj skynet kot

www.zulfikaraziz.com