February 19, 2013

Rindunyeeeeeee

rindunye nak apdet blog...tapi tak tahu nak apdet ape..


teringat la zaman dulu kala..tangan main sedap je nak menaep ape..tapi sekarang macam dah tak tahu nak taep ape...blur..


rindu jugak nak buat persiapan kawen...kalau boleh diulang masa...banyak benda yang nak diperbaiki....banyak sangat-sangat!!!...tengok tanda seru itu..itu maksudnye memang aku serius..


tak puas hati dengan apa yang terjadi masa majlis kahwin....tapi taknak la apdet kat sini....yang berlalu bak kata orang biarkan berlalu.....tapi kalau ada peluang..memang aku akan buat yang terbaek....tapi peluang tu takkan ada lagi...kalaupun ada peluang, mungkin untuk majlis kahwin adik-adik...


seronok baca review dari blog b2b yang dah bergelar isteri orang...kadang-kadang terfikir..kalau la aku boleh buat macam ini..hihih..KALAU...tapi dah takdir, majlis aku sebegitu rupa...takpela..asalkan dah selamat nikah...


:)


isha suke benau dia dok atas katil pengantin mak ndak dia...hehe..siap golek2 lagi..mase tu mak ndak pon tak rasmikan lagi..


dulu penah buat entry pasal teaser bilik pengantin....tapi sampai sekarang tak buat full entry...gambar nye tak bape ade....tengokla nanti godek2 dalam mane2 kamera...mintak2 ada...












Share:

1 komen:

cik mah said...

cepat2 cari nk tgok...cantik je tgok...ade bunga2...