February 20, 2013

Fizz Fairuz Putus Tunang.. Itu KARMA..

bekas tunangnye bini orang..

K.A.R.M.A ..

What Goes Around...Comes Around ..

:)

sebenarnya aku sakit hati bila dengar dia bertunang bukan dengan almy nadia...sampai meroyan sekejap kat twitter...sakitnya hati bila cinta dipermainkan hanya mereka yang pernah rasa je yang tahu..nasib baik almy tak buat ape-ape statement sebelum ni..good girl almy...


bila dengar di hot.fm pasal berita ni...sepanjang 37 kilometer aku fikirkan...gile kan....rasa suke sangat bila dia dah putus tunang...suke bukan sebab aku akan dapat fizz fairuz...mane nak letak mohd pyan aku....ntah..happy sebab ape pon, aku tak tahu..tapi sampai kembang-kembang hidung HAPPY nyer... :p..mungkin HAPPY untuk ALMY NADIA..


*tak sabar nak tunggu abang nara apdet kat beautifulnara..hahahahah


link harian metro fizz fairuz putus tunang : HMETRO
Share:

12 komen:

X Lupa Dot Com said...

video fizz fairuz putus tunang dengan isteri orang http://www.youtube.com/watch?v=-4Wxfb5SP0E&feature=youtu.be

Diyana said...

seriously??
majlis nye kemain lg tgok gmbr kat Melodi itu hari...
ish biar betol still bini org, tp nak kawen lg...

InaYusoff said...

@Diyana

betul kamo..

dia tak tahu tu bini orang..
katenye macam terkena sihir..

katenye la kan..
hihi..
kita tak tahu cite sebenar..

❤Kamsiah❤ said...

hai dunia2..makain pelik perangai manusia...yg pompuan tu belum bercerai lg ?
Almy...jgn terima kalau FIzz nak sambung semula hehe...

Anonymous said...

i agree with u, i understand perasaan almy nadia coz i pernah lalui pengalaman yg sama, asyik bercinta tetiba dapat tahu buah hati nak kawen dgn org lain without any noticed from him. kurang ajar org maacam ni.
I pun happy juga dengar berita ni, its KARMA, Allah bayar cash sebab permainkan perasaan wanita, menganiya orang, lupa ke bahawa doa org yang teraniya sangat di dengar Allah swt.

❤Kamsiah❤ said...

singgah & follow..salam kenal tuan rumah

InaYusoff said...

@❤Kamsiah❤

kan...agaknye perempuan ni minat sangat kat fizz fairuz..tu yang sanggup buat macam tu..sihir bagai..

saye 50-50 nak dia bercinta balik dengan almy...

InaYusoff said...

@Anonymous

kan...hanya orang yang pernah merasai je yang memahami...

sarahhernyzar said...

kak.. bukan ko sorang je yang meroyan kak.. kat umah ni pn.. dgn mak dgn adik adik.. dgn ipar.. semua cam menyampah fizz bertunang dengan org lain.. end up putus.. kecoh gak kat umah ni tadi.. hahaha..

orked violet @ SYA said...

ye ker??ee..sadis nye smpai leh ngn bini org. tp betoL ker??

xsaba gk nk tunggu update kt beautifulnara tu.hehe

InaYusoff said...

@sarahhernyzar

hahah..neh mesti kecoh setahun nanti..
macam2 hal.
naseb baik jodoh kita bukan dengan retis kan dik..
haha..

InaYusoff said...

@orked violet @ SYA
iyep...
beautifulnara dah apdet dah pon sya..
hehehe..