Followers

February 14, 2013

14 febuari 2003

sepuluh tahun lepas..

tepi kilang..gune public phone..tepon kekasih hati..

"awak tak wish pon valentine day ari ni"..


jawapan dia?..


entah...aku dah lupe..sepuluh tahun lepas..mane la aku nak engat..dah tuaa...


every 14 febuari setiap tahun..aku pasti teringat adegan dok call arwah khuraim gune public phone...excited konon..cinta pertama katekan!..


alfatihah!..


dulu mane tahu valentine day tak le sambot..baru beberapa tahun kebelakangan neh tahu......


statement ini semua poyo : hari-hari adalah hari berkasih sayang dengan mohd pyan!..hari bergadoh dan membebel pon hari-hari..

Share:

3 komen:

lady scooter said...

hohoo... salam kenal... memblog-walking harini and terjumpe blog ni dari laman cik epal..

http://skuterlady.blogspot.com/2013/02/merisik-dirisik.html

fazilamz @ iLa said...

hahaha...sama la dengan
ingatkan baru kawen xde la hari bergadoh dan membebel pun hari-hari...lain la klu kitaorg ni...huhuhu...memang itu dah jadi satu SKT...kekdg tu siap ckp lagi...blh tak dlm satu hari kita x gadoh..hahaha

InaYusoff said...

@fazilamz @ iLa

hahaha...
dia tak kira baru ke lame..
mesti ada sesi membebel dan bergadoh dalam sehari...

gadoh2 geram je kekadang kot..
pastu baek balek..